Connect with us

FOTBAL

Victorie cu gust amar pentru juniorii de la CS Barcău Nuşfalău


Campioana Sălajului a câştigat jocul retur al barajului cu Sporting Apahida, dar victoria cu scorul de 2 – 1 nu a fost suficientă, astfel că CS Barcău Nuşfalău a ratat calificarea la turneul semifinal


În acest sezon, CS Barcău a avut planuri măreţe cu juniorii, iar după transferurile din iarnă, sălăjenii sperau să ajungă în fazele finale ale campionatului judeţean U 19.

Elevii lui Adrian Damian şi Rudolf Stanciu au câştigat la pas întrecerea judeţeană şi au obţinut al 10- lea titlu din ultimii 12 ani, dar în etapa interjudeţeană au dat peste un adversar incomod, este vorba de campioana Clujului – Sporting Apahida.

Jocul tur a avut loc joi, la Floreşti, iar sălăjenii au fost aproape de un rezultat bun, dar au fost dezavantajaţi de maniera de arbitraj, astfel că în prelungiri CS Barcău Nuşfalău a pierdut la o diferenţă de două goluri.

Campioana Sălajului a încercat să întoarcă soarta calificării  la jocul retur de la Nuşfalău, care a avut loc duminică. CS Barcău a început excelent partida, astfel că în minutul 10, Paul Şanta a deschis scorul. Din minutul 28, s-a făcut 2 – 0, după ce Raul Vetişan a prins un şut bun, care l-a luat prin surprindere pe portarul advers. Sporting Apahida a avut puţine faze periculoase la poarta gazdelor, dar a ştiut să profite de o greşeală în tabăra adversă şi înainte de pauză, clujenii au redus din diferenţă.

În partea secundă, căldură şi-a pus amprena pe jocul ambelor echipe, dar cu toate acestea, CS Barcău a mai avut ocazii, printre care şi o bară a lui Paul Şanta. De cealalată parte, campioana judeţului Cluj a preferat să conserve avantajul minim şi a reuşit acest lucru, astfel că scorul a rămas neschimbat.

Victoria cu scorul de 2 – 1 a fost insuficientă pentru juniorii de la Barcău Nuşfalău, care ratează calificarea la turneul semifinal, după ce anul trecut, sălăjenii au fost prezenţi în această fază a campionatului şi au avut o prestaţie bună.

 

CS Barcău Nuşfalău – Sporting Apahida 2 – 1 (2 – 1)

Au marcat: Paul Şanta şi Raul Vetişan

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL