Connect with us

DIVIZIA A1

Andrei Spînu vrea să rămână la Zalău


“Mi-am dat acordul să rămân la Zalău şi îmi doresc să formăm o echipă care să se bată din nou la titlu”, a spus voleibalistul


Faţă de vara trecută când a reuşit toate transferurile încă de la finalul lunii mai, acum Volei Municipal Zalău nu este atât de activă pe piaţa transferurilor. Totuşi din lotul de anul trecut, conducerea a reuşit până în momentul de faţă să ajungă la o înţelegere cu doi jucători, care vor continua în tricoul celor de la CS Volei Municipal.

După ce contractul brazilianului Leo a fost prelungit, oficialii vicecampioanei au ajuns la o înţelegere şi cu Andrei Spînu.

Venit la Zalău în vara anului trecut jucătorul s-a simţit bine la formaţia de sub Meseş şi a optat să mai rămână un sezon la Volei Municipal.

“Îmi doresc să continui la Zalău şi mi-am dat acordul, dar încă nu am semnat un nou contract.  Sper să formăm o echipă bună, care să se bată la titlu.În campionatul trecut am avut un parcurs bun, dar nu a fost unul perfect şi acest lucru ne-a costat. Au fost câteva meciuri în care puteam face mai multe”, ne-a declarat Andrei Spînu.

Jucătorul a vorbit şi despre plecarea a doi jucători importanţi de la Zalău, Rareş Bălean care a ajuns la VfB Friedrichshafen, iar Răzvan Mihalcea la Dinamo.

“Mă bucur că Leo va rămâne la Zalău, dar îmi pare rău că a plecat Rareş Bălean şi Răzvan Mihalcea. Până la urmă le înţeleg opţiunile. Rareş Bălean a făcut un pas mare, pe care trebuia să îl facă pentru cariera lui. Acelaşi pas l-am făcut şi eu când aveam 22 de ani.  Însă, sunt convins că antrenorul pe care îl avem acum ştie volei şi va aduce jucători de valoare în locul lor”, a mai spus Andrei Spînu.

Voleibalistul de 32 de ani are o vastă experienţă şi are în palmare trei titluri de campion cu Tomis Constanţa în perioada 2013 – 2015.

Jucătorul a câştigat de trei ori şi Cupa României, în 2013 şi 2014 cu Tomis Constanţa, iar în 2017 cu Arcada Galaţi. Andrei Spînu a mai fost campion în Germania cu Friedrichshafen în 2010, iar în Grecia a câştigat cupa în sezonul 2015 – 2016 când a jucat pentru Olimpiakos Pireu.

502 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1