Connect with us

FOTBAL

Unirea Mirşid a reuşit eventul în Sălaj


Gruparea pregătită de Vasile Jula şi Flore Pop a trecut la pas de CS Ileanda în finala fazei judeţene a Cupei României, adjudecându-şi astfel al doilea trofeu din acest sezon, după ce a câştigat şi campioantul Ligii a IV-a


Duminică după amiază, Stadionul Municipal Zalău a fost gazda finalei Cupei României – faza judeţeană, trofeu pentru care s-au luptat Unirea Mirşid şi CS Ileanda.

Gruparea pregătită de Vasile Jula şi Flore Pop a fost la “cârma” partidei de la început şi până la final, reuşind o victorie cât se poate de categorică, scor 5 – 0.

Mai mult decât atât, Unirea Mirşid reuşeşte astfel eventul în Sălaj, performanţă reuşită şi în anul 2016. Acest succes este binevenit pentru jucătorii Unirii care acum se pregătesc pentru dubla de foc de la barajul pentru Liga a III-a cu Viitorul Ulmeni.

Că veni vorba de gruparea maramureşeană, să spunem faptul că deşi a câştigat titlul în Maramureş, Viitorul Ulmeni a fost învinsă în finala Cupei României din Maramureş de Progresul Şomcuta Mare, scor 3 – 1.

Mai multe detalii despre acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 12 iunie.


Unirea Mirşid – CS Ileanda 5 – 0 (4 – 0)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL