Connect with us

FOTBAL

Derby zonal fără goluri între Someşul Someş Odorhei şi Rapid Jibou


Partida dintre Someşul şi Rapid s-a terminat cu un scor “alb”, deşi ambele echipe au avut ocazii de a marca. Până la urmă rezultatul mulţumeşte ambele tabere înaintea vacanţei


Finalul de campionat a fost unul foarte bun pentru Someşul Someş Odorhei, care a legat două victorii cu CS Ileanda şi Ardealul Crişeni, dar şi-a continuat seria pozitivă şi în meciul cu Rapid Jibou.

Deşi este un derby  zonal, acest meci a fost unul mai mult de vacanţă, în care lipsa mizei şi-a pus amprenta asupra jocului care a fost lipsit de spctaculozitate. Chiar dacă la meci au fost mulţi spectatori, aceştia nu au văzut mare lucru, decât câteva ocazii şi de-o parte şi de alta.

A predominat fair-play-ului, iar pentru acest lucru trebuie felicitate ambele echipe.În prima repriză, Someşul Someş Odorhei putea marca prin Andrei Pop, care a rămas singur cu portarul Ionuţ Chechedi, însă a ratat ţinta. O ocazie mare a avut şi Rapid Jibou, prin Ovidiu Cătană, cel care a trimis cu capul peste poartă, din 2 m!

În partea secundă, ocazii importante nu au mai fost decât nişte şuturi de la distanţă, care nu au pus probleme niciunui portar. Rapid Jibou a jucat în acest meci şi cu unele improvizaţii, iar în teren a fost nevoit să intre şi antrenorul Ciprian Roja. Acesta a jucat doar o repriză, iar la pauză a fost înlocuit de Adrian Noţigan, care de data aceasta nu a intrat în poartă ci a fost jucător de câmp! S-a terminat 0 – 0, iar acest rezultat nu schimbă cu nimic situaţia din clasament.

Rapid Jibou termină campionatul pe podium, în timp ce Someşul Someş Odorhei se poate declara mulţumită de parcursul pe care l-a avut în acest campionat.

Deşi a fost o nou-promovată, gruparea antrenată de Adrian Deac s-a clasat pe locul 7, peste unele echipe cu state vechi în acest eşalon.

“Ţinând cont şi de lotul pe care l-am avut, nu putem spune că este un sezon ratat, chiar dacă am terminat pe locul 3. Am făcut un retur bun, în care am pierdut doar un joc. Meciul de la Someş Odorhei nu a mai contat şi a fost un joc ca între vecini. Ambele echipe şi-au văzut de joc şi a fost fair-play. Ţin să-i felicit pe cei de la Someş Odorhei şi le doresc baftă în sezonul următor”, a spus Vlad Paşcalău.


Someşul Someş Odorhei – Rapid Jibou 0 – 0

Someşul: Emil Deac – Flaviu Conţ (‘46 Cătălin Coste), Raul Porumb, Andrei Pop, Samuel Botiş (‘46 Octavian Ureche), Vlad Ortelecan (‘80 Raul Mercea), Bogdan Rus (cpt.), Vlad Cioban, Puiu Unguraş, Cristian Mureşan şi George Porumb (‘60 Adrian Pop). Rezerve: Marius Moş şi Alexandru Brînduşan. Antrenor: Adrian Deac. Delegat: Tudor Corniş

Rapid: Ionuţ Chechedi – Ciprian Roja (‘46 Adrian Noţigan), Cristian Ţurcaş, Vlad Paşcalău, Vlad Lazăr, Mihai Moş, Raul Brînduşe, Vasile Ilieş, Ovidiu Cătană, Robert Rus şi Vlad Berbecar. Rezerve: Rareş Pintea şi Andrei Teglaş. Delegat: Rareş Pintea

Au arbitrat: la centru: Alex Turian (Zalău), asistenţi: Alin Demian (Letca) şi Sergiu Negrean (Zalău)

Observator AJF: Zoltan Ardelean (Zalău)

Jucătorul meciului: MIHAI MOŞ


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL