Connect with us

FOTBAL

Adrian Pop – antrenor CS Ileanda: “Abordăm cu încredere finala Cupei României cu Unirea Mirşid”


Deşi pleacă cu şansa a doua în finala fazei judeţene a Cupei României, gruparea din Ileanda speră ţină piept campioanei Sălajului şi în acelaşi timp, orice rezultat se va înregistra, va fi unul pozitiv pentru echipa pregătită de Adi Pop, conform antrenorului acestei echipe


CS Ileanda nu a avut parte de un sezon foarte reuşit în campionatul Ligii a IV-a, acolo unde a înregistrat cele mai multe egaluri, 9 la număr. De pierdut, a pierdut mai puţine meciuri decât echipa de pe locul 7, însă echipa lui Adi Pop a încheiat campionatul doar pe locul 12.

Prestaţia mai puţin reuşită din campionat a fost compensată cu un parcurs excelent în faza judeţeană a Cupei României, acolo unde CS Ileanda a ajuns până în ultimul act, unde se va duela cu Unirea Mirşid.

“Pentru noi această finală înseamnă o încununare a muncii noastre din toţi aceşti ani. Chiar dacă până acum nu am avut rezultate notabile la nivel de seniori, am compensat aproape de fiecare dată la nivel de juniori unde anul acesta, am terminat pe un meritoriu loc 3. Astfel că în  lotul echipei de seniori se vor afla şi o parte din juniorii care au confirmat în acest campionat. Abordam cu încredere această finală şi sperăm chiar dacă întâlnim campioana judeţului să practicam un joc bun şi să ţinem piept cu brio echipei din Mirsid. Pentru noi orice rezultat care va fi pe tabelă după, va fi un rezultat pozitiv, deoarece  totul e un bonus pentru noi acum, fiindcă ne-am îndeplinit şi chiar  depăşit pe alocuri obiectul pentru acest sezon, atât la nivel de seniori cât şi de juniori”, ne-a declarat Adrian Pop.

Finala se va disputa pe Stadionul Municipal Zalău, duminică de la ora 17.00.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL