Connect with us

Ştiri din Sălaj

La doar 19 ani, a condus cu peste 100km/h prin municipiul Oradea!


Un tânăr din Șimleu Silvaniei a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost prins de polițiștii bihoreni, în timp ce rula noaptea pe străzile municipiului de pe Criș cu o viteză de raliu. Pentru fapta sa, sălăjeanul a rămas fără permis pentru trei luni


Deși încă nu i s-a uscat bine cerneala de pe permisul de conducere, un tânăr din Șimleu Silvaniei a făcut ravagii la volan pe străzile municipiului Oradea.

La doar 19 ani, fără experienţă şi total inconştient de pericolele ce îl pot paşte în orice moment, sălăjeanul a condus cu mare viteză prin localitate.

Într-o acţiune a poliţiştilor rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, care a vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză, tânărul a intrat în plasa oamenilor legii. Alături de alţi 10 şoferi care au călcat pe bec în această zi.

Astfel, recent, el a fost prins de poliţiştii bihoreni, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 106 km/h, înregistrată radar, pe Bulevardul Ştefan cel Mare.

Pentru “isprava” sa, conducătorul auto din Şimleu Silvanei a fost sancţionat contravenţional cu puncte amendă, dar şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Pentru a mai evita astfel de evenimente nedorite, poliţiştii fac apel către persoanele aflate în trafic.

ATENŢIE!

 – Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere!

– Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic!

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. PADUREAN

    8 June 2019 at 15:10

    NU ARE NUME?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj