Connect with us

FOTBAL

Vasile Jula – antrenor Unirea Mirşid: “Ne bucurăm că am câştigat titlul, dar greul abia acum începe”


Tehnicianul campioanei Sălajului este conştinet de dificultatea meciurilor care urmează şi vrea ca elevii lui să rămână cu picioarele pe pâmănt după câştigarea Ligii a IV-a


Unirea Mirşid a câştigat pentru a treia oară în ultimii patru ani titlul judeţean în Liga a IV-a şi a câştigat dreptul de participare la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, acolo unde este aşteptată de Viitorul Ulmeni.

O contribuţie la acest succes a avut-o şi antrenorul Vasile Jula, cel care a venit în pauza de iarnă la echipă pentru a pune umărul la o promovare istorică.

Totuşi, acesta trage un semnal de alarmă înainte de dubla manşă cu Ulmeni şi spune că mai sunt lucruri de îndreptat şi prima dată, jucătorii lui trebuie să se gândeasc doar la meciul de duminică, din finala Cupei României – faza judeţeană, împotriva celor de la Ileanda.

„În acest retur au fost şi meciuri când am făcut anumite greşeli, dar am ştiut să învăţăm din ele. Vreau să-i felicit pe jucători, pe Flore Pop, dar şi pe domnul primar, pentru ce s-a realizat. Până la urmă ei au fost cei care au creeat această echipă, iar eu am venit în iarnă şi am încercat să ajut cu experienţa pe care o am. Ne bucurăm că am câştigat titlul, dar greul abia acum începe pentru a realiza obiectivele pe care le-am propus. Mai sunt câteva lucruri de îndreptat, dar important că mai avem un joc oficial până la baraj, cel din finala Cupei cu CS Ileanda”, ne-a spus Vasile Jula.

Partida dintre Unirea Mirşid şi CS Ileanda va avea loc duminică, de la ora 17.00 pe Stadionul Municipal din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL