Connect with us

FOTBAL

Cătălin Chiş mai are de aşteptat până să fie apt de joc

Recuperarea decurge anost, astfel că revenirea sa în teren întârzie

Liga 1 s-a reluat la finele săptămânii trecute, după o pauză de mai bine de două luni. Din păcate, pentru zălăuanul Cătălin Chiş debutul în 2013 s-a amânat. Accidentat destul de serios în tur, tocmai la meciul cu campioana CFR, zălăuanul a ratat prima parte de campionat, iar verdictul medicilor a fost unul drastic: ruptură de ligamente încrucişate.

Jucătorul de la Ceahlăul a fost nevoită să o ia de la zero, astfel că după o perioadă de recuperare s-a prezentat la reunirea grupării de sub Pietricica,  la începutul lunii ianuarie. Având în vedere gravitatea accidentării, recuperarea a decurs foarte greu, iar Chiş a fost nevoit să se pregătească separat şi în perioada de pregătire. De fapt, el a ratat şi stagiul de pregătire al moldovenilor din Antalya şi nu a jucat în niciun meci amical al iernii. “Mai am de tras să-mi revină masa musculară, dar sunt încrezător că pot reveni cât repede, deoarece am o mare poftă de joc. Recuperarea durează mai mult, dar din câte mi-au spus medicii, sunt pe drumul cel bun. Ce a fost mai greu a trecut”, a declarat Cătălin Chiş, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

În prima etapă din 2013, Ceahlăul a pierdut la limită, pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu, dar Cătălin Chiş este încrezător că echipa sa îşi poate îndeplini obiectivul. “În momentul de faţă obiectivul principal este salvarea de la retrogradare, dar sperăm să urcăm cât mai mult în clasament şi la final să ocupăm o poziţie cât mai onorabilă”, a încheiat zălăuanul.                  

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL