Connect with us

FOTBAL

CS Barcău Nuşfalău a pierdut manşa tur a barajului cu Sporting Apahida


Din păcate, formaţia pregătită de Adrian Damian, Ciprian Grecu şi Rudolf Stanciu a fost învinsă în deplasarea de la Floreşti cu echipa campioană a judeţului Cluj la juniori A1, la capătul unui joc în care sălăjenii acuză unele decizii ale arbitrului care au influenţat decisiv soarta partidei


Fără doar şi poate, la Nuşfalău există unul dintre cele mai puternice centre de copii şi juniori din judeţ, iar roadele se văd în campionatul de juniori A1 din Liga a IV-a, acolo unde CS Barcău Nuşfalău a devenit campioană judeţeană pentru a 10-a oară în ultimii 12 ani, ajungând astfel la meciul de baraj pentru turneul semifinal.

Sorţii i-au adus-o în cale pe Sporting Apahida, campioana judeţului Cluj. Barajul se dispută în dublă manşă, iar turul a fost programat joi după-amiază la Floreşti, pe un teren cu suprafaţă sintetică, acolo unde echipa din Apahida îşi dispută jocurile de pe teren propriu în acest sezon.

Duelul a fost unul echilibrat, iar meciul a fost unul plăcut având în vedere că cele două echipe se află la un nivel apropiat. Totuşi, cei care au spart gheaţa au fost clujenii, însă Eduard Trinka a restabilit egalitatea.

Totuşi, chiar înainte de pauză, avea să aibă loc un moment mai delicat când Paul Cosma – portarul Nuşfalăului, a fost eliminat. Conform informaţiilor primite de la antrenorul Adrian Damian, sălăjeanul a prins mingea în braţe în careul de 6 m, însă a ridicat piciorul, iar câteva secunde mai târziu, un jucător al clujenilor s-a izbit de Cosma.

Arbitrul a dictat penalty pentru Sporting Apahida şi cartonaş roşu pentru portarul Nuşfalăului. Neavând un portar de rezervă, în poarta sălăjenilor a intrat fundaşul Doru Popovici, însă acesta nu a reuşit să apere lovitura de la 11 metri.

După revenirea de la cabine, Sporting a făcut 3 – 1, dar Florin Pop avea să reducă din handicap după ce a transformat un penalty.

La 3 – 2, Alex Czokos a avut ocazia să egaleze, însă portarul echipei clujene a deviat mingea în corner. Astfel, acest scor avea să se păstreze până în final, însă când toată lumea se pregătea de fluierul final al arbitrului central, un alt moment mai tensionat avea să aibă loc.

La o aruncare de la margine, mingea a ajuns în careul celor de la Nuşfalău, un jucător al celor de la CS Barcău a degajat mingea, însă după câteva secunde bune, arbitrul a arătat punctul cu var, din nou, pe motiv că ar fi avut loc un conflict în interiorul careului.

Cei de la Apahida au marcat şi s-a terminat 4 – 2…

Nimic nu este pierdut, iar antrenorii Adrian Damian, Ciprian Grecu şi Rudolf Stanciu au misiunea de a le ridica moralul băieţilor, de a-i încuraja pentru că duminică, când va avea loc meciul retur, orice este posibil. Jucătorii au valoarea şi capacitatea de a întoarce acest rezultat şi de a obţine calificarea la turneul semifinal.

Returul dintre CS Barcău Nuşfalău şi Sporting Apahida este programat duminică, de la ora 17.00, pe Stadionul “Nicolae Mandel” din Nuşfalău.


Sporting Apahida – Barcău Nuşfalău 4 – 2 (2 – 1)

Au marcat: Eduard Trinka şi Florin Pop (pen.)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL