Connect with us

Feminin

Luceafărul Filiaşi a promovat în Liga 1 Feminin


Gruparea doljeană pregătită de Cristian Surcel a reuşit să se impună la limită în returul cu Vulpiţele Galbene Roman, după ce în tur, cele două formaţii au remizat spectaculos


Selena SN Constanţa şi Prioş Security Arad au reuşit să promoveze în Liga 1 Feminin, după ce au reuşit să câştige cele două serii din Liga a II-a.

Cea de-a treia echipă care urma să promoveze în prima ligă feminină trebuia să se decidă la barajul de promovare dintre ocupantele locurilor 2 din cele două serii, Vulpiţele Galbene Roman şi Luceafărul Filiaşi.

Manşa tur a avut loc la Roman, acolo unde cele două echipe au oferit un spectacol total şi au încheiat la egalitate, scor 6 – 6.

Astfel, manşa retur de la Filiaşi avea să fie şi cea decisivă, care decidea ultima echipă promovată în Liga 1.

Meciul s-a desfăşurat duminică, 2 iunie, însă returul a fost unul mult mai modest decât meciul din prima manşă. Astfel, dacă în tur s-au marcat nu mai puţin de 12 goluri, în retur, ocaziile au cam lipsit.

Totuşi, cu 10 minute înainte de pauză, Ionela Şerban a deschis scorul după un şut de la 10 metri, după o centrare venită din dreapta dintr-un corner.

Avea să fie şi singurul gol al partidei, astfel că această victorie la limită a fost suficientă pentru Luceafărul Filiaşi să treacă cu scorul de 7 – 6 la general şi să obţină promovarea în Liga 1 Feminin.

Gruparea din judeţul Dolj a fost premiată de reprezentanţii FRF, Auraş Braşoveanu şi Florin Spânu, cei care au înmânat cupa şi medaliile aferete formaţiei Luceafărul Filiaşi şi imediat după s-a dat startul la petrecere.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin