Connect with us

LIGA I

Trei echipe din Sălaj ţintesc calificarea la turneul final de minifotbal! PROGRAMUL COMPLET


Autovip Garden, Dia Guard Divino şi Autoland Hosu participă la final de săptămână la Campionatul Regional de la Floreşti şi toate trei îşi propun o clasare în primele 5 locuri, care asigură biletele pentru Campionatul Naţional de Minifotbal


Superliga de minifotbal din Sălaj s-a terminat săptămâna trecută, iar Autovip Garden a devenit campioana Sălajului după o perioadă de 3 ani de zile, în care supremaţia a fost deţinută de Dia Guard Divino, care de data aceasta s-a clasat pe poziţia secundă.

Atât Autovip Garden, cât şi Dia Guard Divino sunt gata acum să reprezinte Sălajul la Campionatul Regional de la Floreşti, acolo unde mai participă în premieră şi Autoland Hosu.

Este pentru prima dată când Campionatul de Minifotbal Onix trimite trei grupări la această competiţie, iar toate speră să facă o figură frumoasă şi să prindă primele 5 locuri, care duc la Campionatul Naţional, ce va avea loc la început de iulie, la Oradea.

Campionatul Regional Nord-Vest de la Floreşti are loc de vineri şi până duminică, iar la start sunt 24 de grupări, din Arad, Bihor, Maramureş, Sălaj, Cluj şi Alba.

Datorită statului de campioană, Autovip Garden a făcut parte din prima urnă valorică la tragerea la sorţi, Dia Guard Divino a fost repartizată în urna a doua, în timp ce Autoland Hosu a făcut parte din urna a treia.

Formaţiile care ajung în semifinale se califică direct la turneul final, cât şi echipa care câştigă duelul pentru locurile 5 – 6. La primele 5 locuri aspiră şi formaţiile sălăjene, mai ales că reprezentantele Sălajului au avut rezultate bune în anii trecuţi.

În 2015, finala Campionatului Regional a fost câştigată de Autovip, în faţa celor de la Fan Courier, iar anul trecut a fost o finală tot sălăjeană, câştigată de Autovip,  care a trecut de Dia Guard Divino. În 2016 şi 2017, reprezentanta Sălajului a avut din nou rezultate bun, iar Dia Guard Divino s-a clasat pe podium.

În caz de egalitate, în meciurile din faza grupelor, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare. Tragerea la sorţi pentru optimile de finală va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, la Pensiunea Casa Zmeilor.

Echipele de pe locul 1 din grupă, vor intra în prima urnă valorică, cele de pe locul 2 în urna a doua, iar cele patru echipe calificate de pe locul 3, vor intra în a treia urnă valorică.

În optimi, două echipe care au fost în aceeaşi grupă, nu se pot întâlni între ele. De asemenea, în fazele superiore, în caz de egalitate, se vor executa lovituri de departajare.


Grupa A:

A1. Premiere Arad

A2. Dia Guard Divino

A3. La Bolta Alba Iulia

A4. Generaţia 88 Dej

Vineri, ora 10.00: Dia Guard Divino – Generaţii 88 Dej

Ora 16.00: Dia Guard Divino – La Bolta Alba Iulia

Sâmbătă, ora 8.00: Premiere Arad – Dia Guard Divino


Grupa B:

B1. Mg Rekord Alba Iulia

B2. Conexinstal Cluj

B3. Autoland Hosu Rechinii

B4. CMC Baia Mare

Vineri, ora 11.00: MG Rekord Alba Iulia – Autoland Hosu

Ora 17.00: Conexinstal Cluj – Autoland Hosu

Sâmbătă, ora 9.00: Autoland Hosu – CMC Baia Mare


Grupa F: 

F1. Autovip Garden Şimleu Silvaniei

F2. FCSB Beiuş

F3. AC Luciano Arad

F4. HNH Floreşti

Vineri, ora 15.00: Autovip Garden – AC Luciano Arad

Ora 21.00: HNH Floreşti – Autovip Garden

Sâmbătă, ora 10.00: Autovip Garden – FCSB Beiuş


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I