Connect with us

Ştiri din Sălaj

La Chieşd, reţeaua de apă şi canalizare e finalizată în proporţie de 90%!


În comuna condusă de primarul Leontin Chiş se lucrează intens la îmbunătăţirea infrastructurii. După ce toate drumurile şi uliţele au fost asfaltate, cetăţenii se vor putea bucura de încă o facilitate: apă şi canalizare, un proiect  de peste 11 de milioane de lei şi care este pe cale să se finalizeze


Dezvoltarea infrastructurii a fost o prioritate la Chieşd, comună care a cunoscut un salt semnificativ în ultimii ani.

Din această primăvară, la Chieşd, toate drumurile şi uliţele au ajuns să fie asfaltate, iar cel târziu de anul viitor, comuna va avea apă şi canalizare pentru toate gospodăriile.

Vezi AICI amănunte despre reţeaua de drumuri din comuna Chieşd.

Prin programul PNDL 2, autorităţile locale au depus un proiect pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare.

Această mare lucrare a decurs foarte bine şi proiectul este finalizat în proporţie de 90%.

Valoarea investiţiei a fost de 11.589.293 lei, iar lucrările au început în toamna anului 2017.

“În acest proiect am cuprins anumite porţiuni care au rămas din primul proiect.  În principiu, pe toate uliţele din Chieşd este introdusă apă, canalizare şi sunt făcute branşamente la fiecare gospodărie şi urmează să mai fie făcute căminele. Din proiectul de  extindere reţea de apă şi canalizare, este finalizat 90%”, ne-a informat primarul Leontin Chiş.

Încă din 2007, comuna Chieşd în asociere cu comuna Bocşa a mai depus un proiect pentru apă şi canalizare, iar lucrările vor continua şi la acest proiect.

“În cel mai scurt timp urmează să se înceapă lucările la primul proiect care a fost în asociere cu comuna Bocşa. Avem de finalizat bazinul de apă, staţia de epurare, care au fost incluse în proiectul cu Bocşa şi cred că anul viitor, totul va fi funcţional”, a mai spus primarul de Chieşd.

Amănunte pe acest subiect, în suplimentul Ştiri din Sălaj, publicat alături de ziarul Sportul Sălăjean, miercuri, 29 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj