Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Doi bărbaţi reţinuţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc


Aproape 1.000 de pastile de ecstasy și amfetamine, canabis, rezină de canabis și țigarete nemarcate au fost descoperite de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizatedin Oradea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., în urma a două percheziții domiciliare efectuate în Marghita


Luni, 3 iunie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor  D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Marghita.

Percheziţiile au fost făcute pentru a documenta activitatea infracțională a unui bărbat, de 40 de ani, din localitate, bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 366 de pastile de ecstasy, 622 de comprimate cu amfetamină, 80 de grame de canabis, 28,8 de grame de rezină de canabis, un cântar de precizie, 4 telefoane mobile, 31.540 de lei, precum și 58.900 de țigarete nemarcate legal, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

La finalizarea perchezițiilor, a fost pus în executare un mandat de aducere, emise pe numele bărbatului de 40 de ani.

De asemenea, un tânăr de 24 de ani din localitatea Petreu, judeţul Bihor, s-a ales cu un mandat de executare, fiind bănuit că ar fi comis împreună cu bărbatul din Marghita trafic de droguri de risc şi mare risc.

În urma audierilor, procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Oradea i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, urmând ca astăzi, 4 iunie, să fie dispuse măsuri legale față de aceștia.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj