Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. CS TerraKid Zalău a câştigat din nou Cupa României


Karateka de la gruparea condusă de Remus Cliţan au avut evoluţii de excepţie la Finala Campionatului Naţional şi Cupa României, iar în urma prestaţiilor, trofeul Cupei a rămas la Zalău, după ce CS Terra Kid a câştigat în premieră acest trofeu la finala de anul trecut de la Tomeşti


CS TerraKid Zalău este unul dintre cele mai titrate cluburi de karate din judeţ, dar şi la nivel naţional. An de an, sportivii clubului condus de Remus Cliţan obţin rezultate notabile atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Aşa s-a întâmplat şi la finalul săptămânii trecute, când sportivii de la CS Terra Kid Zalău au participat la finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru Cadeţi, Juniori, Tineret şi Seniori şi Cupa României.

La mijlocul lunii martie au avut loc calificările, iar toţi cei 10 karateka de la CS TerraKid au reuşit să se califice în Finala Campionatului Naţional care a avut loc în perioada 24 – 26 mai la Iaşi.

Competiţia a fost organizată de ENPI Iaşi şi Federaţia Română de Karate Tradiţional, cu susţinerea Primăriei Municipiului Iaşi. Este a XXVIII-a ediţie a Campionatului Naţional şi tot în acea perioadă s-a desfăşurat şi o nouă ediţie a Cupei României.

Competiţia l-a avut ca invitat special pe Soke Ilija JORGA 10 DAN, fondator Fudokan, care a susţinut cu această ocazie şi un stagiu tehnic de karate.

Cât despre competiţie, să spunem că sportivii de la CS TerraKid au dominat podiumurile, reuşind clasări în primele trei atât cu sportivii care au concurat la seniori, cât şi cei de la tineret.

Sportivii seniori au reuşit fiecare să obţină cel puţin două locuri 1, în timp ce din rândul sportivilor de la tineret, Ana Popescu este performera.

Sportiva care a participat de curând şi la renumitul show Exatlon România a reuşit să obţină nu mai puţin de trei locuri 1, în probele de kata, fuku go, kogo kumite. Aceste rezultate au adus în vitrina clubului pentru al doilea an la rând trofeul Cupei României.


Rezultatele sportivilor de la CS TerraKid Zalău la Campionatul Naţional:

Seniori:

Iulia Cliţan: locul 1 fuku-go, locul 1 kata echipe, locul 3 kata, locul 3 enbu mixt şi locul 3 kumite

Rareş Mayer: locul 1 fuku-go, locul 1 kata echipe, locul 3 kata, locul 3 enbu mixt şi locul 3 kumite

Vlad Popescu: locul 1 en-bu, locul 1 kata echipe, locul 3 kata, locul 3 enbu mixt şi locul 3 kumite echipe

Ileana Benescu: locul 1 kata echipe, locul 1 enbu mixt, locul 3 kogo kumite, locul 3 kumite

Cristian Duţă: locul 1 enbu, locul 1 kata echipe, locul 1 enbu mixt, locul 3 kumite

Tineret:

Ana Mihaela Popescu: locul 1 kata, locul 1 fuku go, locul 1 kogo kumite, locul 2 enbu mixt şi locul 3 kumite

Natalia Dobrescu: locul 2 kumite, locul 3 fuku go şi locul 3 kogo kumite

Antonia Iacob: locul 1 kumite, locul 1 kata echipe, locul 2 kata şi locul 3 kogo kumite


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE