Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău, locul 6 în ţară la Campionatul de Minivolei


Gruparea pregătită de Dan Onuţe a avut parte de un turneu final reuşit şi a ratat “la mustaţă” să intre în lupta pentru medalii


CSS Zalău a ajuns la turneul final după o pauză de trei ani şi locul 6 reprezintă un rezultat foarte bun.

Sigur, se putea şi mai bine, având în vedere că băieţii lui Dan Onuţe au fost foarte aproape să intre în lupta pentru medalii, dar antrenorul echipei de minivolei de la CSS Zalău se declară mulţumit de rezultat şi de cum s-au comportat elevii săi, mai puţin în jocul decisiv cu Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău.

“Este un rezultat bun. A fost un turneu final reuşit şi cred că se putea şi mai bine, având în vedere că am început foarte bine şi am câştigat primele două meciuri din grupă şi ne-a mai rămas meciul cu Academia de Volei, echipă pe care am mai învins-o în campionat, însă din păcate am pierdut meciul final şi nu am mai reuşit să intrăm în lupta pentru medalii. După primele două victorii, băieţii au fost foarte încrezători şi nu s-au mai concentrat la maxim în jocul cu Academia. Însă, una peste alta, locul 6 reprezintă un rezultat bun, mai ales că nu am mai fost la turneul final de 3 ani de zile. Nu în fiecare an ajungi la turneul final, între cele mai bune echipe din România. Deşi se putea mai bine, sunt foarte mulţumit de rezultat şi de cum s-au comportat băieţii, mai puţin în ultimul meci din grupă”, ne-a declarat Dan Onuţe.

Cealaltă echipă din Sălaj prezentă la turneul final al Campionatului Naţional de Minivolei, Academia de Volei “Lazăr Marius” s-a clasat pe locul 4, reuşind cea mai importantă performanţă din istoria Academiei.

Având în vedere faptul că două dintre cele mai bune şase echipe din ţară sunt din judeţul Sălaj, nu putem decât să fim mândri şi să-i felicităm pentru această performanţă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI