Connect with us

ALTE SPORTURI

FOTO. Dansatoarele de la Angels Sărmăşag, medaliate la un concurs în Satu Mare


Înfiinţată recent, Asociaţia Sportivă Angels a fost prezentă la concursul de dans Open Wings Dance Competition din judeţul vecin, acolo unde sportivele au reuşit trei clasări pe podium


La mijlocul lunii martie, mai exact în data de 17, la Sărmăşag se “năştea” Asociaţia Sportivă “Angels” care şi-a propus să creeze un mediu propice pentru tineri talentaţi în materie de dans.

Sub îndrumarea lui Florin Onica şi a antrenoarei Dako Reka, sportivele de la Angels au participat în 18 mai la un puternic concurs în judeţul Satu Mare.

Este vorba despre Open Wings Dance Competition, concurs de s-a desfăşurat în sala de sport a Colegiului Tehnic “Unio-Traian Vuia” din Satu Mare şi s-a desfăşurat la mai multe categorii de vârstă.

Chiar dacă nu au avut o vastă experienţă, fetele din Sărmăşag au avut prestaţii bune la concursul din judeţul vecin şi au reuşit rezultate notabile, urcând de trei ori pe podium.

Cel mai bun rezultat l-a obţinut Demjen Nicole Klarisza, care a cucerit locul 1 la categoria solo junior, la 12 – 16 ani, în timp ce majoretele de la Asociaţie s-au clasat pe locul 3 la kids 8 – 11 ani. Un grup mini, s-a clasat pe locul 2 la open la categoria de vârstă sub şapte ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI