Connect with us

Feminin

Victorie pentru Heniu Prundu Bârgăului la ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon


Gruparea bistriţeană s-a duelat cu Fortuna Becicherecu Mic, formaţie pe care a învins-o pentru a doua oară pe teren propriu în acest sezon. După 1 – 0 în sezonul regulat, elevele lui Călin Svobodă s-au impus cu 3 – 2 în jocul din etapa a IV-a din play-off-ul Ligii 1 Feminin


Duminică s-a desfăşurat o nouă etapă din play-off-ul Ligii 1 Feminin, precum şi câte un meci din jocurile de clasament, precum şi manşa tur a barajului de promovare.

La Prundu Bârgăului, Heniu şi-a dat întâlnire cu Fortuna Becicherecu Mic, într-un duel foarte important pentru locul 2 din clasament. În cazul unei victorii, bistriţencele egalau la puncte echipa din Timiş.

Cu o dorinţă mai mare şi un joc mai precis, fetele de la Heniu au reuşit să se impună cu 3 – 2, reuşind să învingă Fortuna pentru a doua oară în acest sezon, pe teren propriu, după 1 – 0 în sezonul regulat.

În ceea ce priveşte jocurile de clasament, pentru locurile 4 – 6, în etapa a IV-a a avut loc disputa dintre cele două Universităţi, cea din Alexandria fiind câştigătoare. În turneul pentru locurile 7 – 9, AFC Fair-Play Bucureşti a reuşit să se impună la limită în deplasarea de la CSS Târgovişte, 2 – 3.

Cel mai spectaculos meci feminin de duminică a avut loc la Roman, acolo unde Vulpiţele Galbene s-au duelat cu Luceafărul Filiaşi în manşa tur a barajului de promovare în Liga 1. Meciul s-a încheiat la egalitate, 6 – 6 şi totul se va decide la returul din 2 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin