Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Dacian Cioloş, după ce a ieşit de la urne: “Votul este un semnal pentru cei care conduc astăzi România”


La fel ca şi la alegerile din 2016, fostul prim-ministru a votat la Zalău, acolo unde se simte foarte bine. Cu această ocazie, candidatul la alegerile europarlamentare din partea Alianţei 2020 USR PLUS a dat şi o declaraţie, în care a subliniat importanţa alegerilor din 26 mai ce pot deschide orizontul spre o schimbare


Fostul premier s-a trezit dis de dimineaţă pentru a vota la el acasă, la Zalău, adică locul de care se simte legat.

Undeva după ora 8.00, împreună cu fratele său, Dacian Cioloş a trecut pragul secţiei de votare din incinta Grădiniţei  “Piticii Isteţi”, acolo unde votase şi în anul 2016.

La ieşirea de la urne, candidatul la alegerile europarlamentare din partea Alianţei 2020 USR PLUS a fost aşteptat de un grup de simpatizanţi şi de o armată de ziarişti locali, dar şi de la centru.

Încă de la început, Cioloş a subliniat că alegerile de azi sunt mult mai importante decât trimiterea celor 32 de români în Parlamentul European.

În opinia liderului partidului PLUS, alegerile de azi sunt un reper important de pe care se va putea clădi drumul pentru victoria finală din anul 2020.

“Sunt convins de faptul că foarte mulţi români aşteaptă ziua aceasta încă din iarna anului 2017, cînd stăteam în stradă mulţi dintre români supăraţi că nu au votat la timp în 2016. Iată că a venit ziua când putem să ne transmitem mesajul foarte clar, ferm şi mult mai eficient decât stând în stradă şi anume, prin vot. Sper să fie cât mai mulţi români care să ia decizia ca astăzi să meargă la vot. E o zi însorită, e o zi în care sunt convins acum că foarte mulţi români ştiu deja de ce să voteze şi pentru alegerile europarlamentare, dar şi pentru referendum. Sunt convins că acest vot va avea un efect mult mai mare decât acela de a trimite 32 de români în Parlamentul European. Va fi un vot semnal pentru cei care conduc astăzi România şi e important să facem acest pas astăzi. Dacă lumea se va mobiliza, în România vom avea în mediul politic autoritatea necesară de a face schimbările în bine pe care le aşteaptă românii”, a declarat Dacian Cioloş.

Acesta a mai precizat faptul că la alegerile din azi se poate vota din orice secţie de vot deschisă de pe teritoriul României sau în străinătate, adică la orice secţie deschisă de autorităţile române.

Imediat după acest moment, liderul PLUS a plecat spre Bucureşti, nu înainte de a face un popas la Cluj-Napoca, pentru a fi alături de colegii săi despre care spune că în ultimele luni s-au mobilizat şi a făcut treabă bună.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj