Connect with us

Ştiri din Sălaj

Lucian Bode, după ieşirea de la urne: “Votul va fi majoritar şi va conta de mâine în tot ce înseamnă administrarea României!”


Imediat după ieşirea de la vot, deputatul Lucian Bode – cel care este şi preşedintele PNL Sălaj, a dat o declaraţie, în care a subliniat că votul pentru alegerile europarlamentare şi pentru referendum vor fi un semnal clar pentru direcţia în care va merge de acum încolo ţara noastră


Deputatul Lucian Bode a trecut pragul Secţiei de votare Nr. 1 din Zalău, din incinta Colegiului Naţional Silvania, încă de la primele ore ale dimineţii.

Undeva în jurul orei 9.30, alături de soţia sa, preşedintele PNL Sălaj s-a pus la rând şi a votat atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum.

Totul, în intenţia de a fi urmat de cât mai mulţi români.

La ieşirea de la secţia de vot, deputatul Lucian Bode a adresat sălăjenilor şi un mesaj.

“Vreau înainte de toate să adresez un mesaj tuturor românilor care au astăzi drept de vot. Mă adresez în primul rând  românilor care la fiecare scrutin se prezintă la vot, să-i îndemn să facă la fel în această zi importantă pentru destinul românilor. În al doilea rând mă adresez românilor care de doi ani şi jumătate şi-au exprimat nemulţumirea, frustrarea, dezamăgirea faţă de cei pe care nu i-au vott în 2016, celor care de doi ani şi jumătate au fost bătuţi şi gazaţi ca în 10 august 2018, jigniţi cu diverse ocazii, de către cei care vremelnic îi conduc. Astăzi au posibilitatea să-şi spună opinia şi să voteze, nu doar să comenteze. Am convingerea că foarte mulţi români se vor prezenta la vot astăzi, atât pentru europarlamentare, cât şi pentru referendum.

Am votat astăzi pentru o Românie demnă, o Românie respectată în Uniunea Europeană, am votat astăzi pentru că am convingerea că votul dat va conta pentru schimbarea în bine a administrării acestei ţări. Votul, aşa cum l-am dat şi eu, cred că va fi majoritar şi va conta de mâine în tot ce înseamnă administrarea României. Cred că românii, în marea lor majoritate, vor vota pentru o Românie demnă, o Românie prosperă, o Românie educată, o Românie în care vrem să trăim cu toţii, o Românie în care dorim să ne creştem copiii, o Românie în primul rând în Uniunea Europeană. De asemenea, am votat la referendum pentru a spune stop abuzurilor asupra justiţiei. Cred că un vot dat la referendum într-un procent covârşitor, şi am convingerea că aşa va fi, va transmite un semnal  foarte clar celor care de doi ani şi jumătate nu fac altceva decât să încerce cu disperare să-şi subordoneze justiţia. Să dea Dumnezeu ca la sfârşitul acestei zile să câştige românii!”, a spus liderul liberalilor din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj