Connect with us

JUNIORI

Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău, la un set de finala Campionatului Naţional! 


Gruparea de minivolei pregătită de Marius Lazăr a fost eliminată dramatic în semifinale de CSS Lapi Dej, după ce sălăjenii au avut 2 – 1 la seturi


În Seria a II-a de la turneul final de minivolei, “academicienii” au obţinut două victorii cu ajutorul cărora s-a calificat în semifinale.

În semifinale, Academia de Volei “Lazăr Marius” a dat peste CSS Lapi Dej şi a fost aproape de o mare surpriză. Zălăuanii au început excelent şi şi-au adjudecat primul set şi chiar dacă l-au pierdut pe al doilea, elevii lui Marius Lazăr au fost mai exacţi în setul 3, pe care l-au şi câştigat.

Având 2 – 1 la seturi, micii voleibalişti se aflau în faţa unui moment istoric, fiind la un set de accederea în finala Campionatului Naţional!

Din păcate, cei de la Dej au gestionat mai bine finalul meciului şi au câştigat ultimele două seturi, pentru o victorie cu 3 – 2 şi a trimis Academia de Volei “Lazăr Marius” în finala mică. În cealaltă semifinală, CSM Bucureşti a învins cu 3 – 1 CSS “Avram Iancu” Ştei.

În lupta pentru locurile 5 – 8, CSS Zalău a trecut cu 3 – 1 de CSS 2 Baia Mare, iar în cealaltă semifinală, CTF Mihai I Bucureşti a trecut de CSS Botoşani. Prin urmare, bucureştenii s-au duelat cu CSS Zalău pentru locurile 5 – 6, joc pierdut din păcate de elevii lui Dan Onuţe.

În finala mică a competiţiei, Academia de Volei “Lazăr Marius” a fost învinsă de “revelaţia” CSS “Avram Iancu” Ştei şi a fost nevoită să se mulţumească cu locul 4. Chiar şi aşa, această clasare reprezintă cea mai mare performanţă din scurta istoria a clubului Academia lui Marius Lazăr. Campioana României la minivolei a devenit CSM Bucureşti, după ce gruparea din capitală s-a impus cu 3 – 1 în faţa celor de la CSS Lapi Dej.

“Suntem foarte bucuroşi că am ajuns până aici şi că am reuşit să intrăm în primele patru echipe din ţară. Pentru noi înseamnă foarte mult rezultatul acesta. Am sperat să ne calificăm la turneul acesta, ştiam că o să fie foarte greu, pentru că luptam cu echipe de tradiţie şi noi fiind relativ noi pe piaţă, ca să zic aşa, este o mare performanţă că ne-am clasat în primele 4. Copiii sunt foarte fericiţi, ei au fost fericiţi în primul rând că s-au calificat la turneul final. După aia au avut o prestaţie foarte bună în grupă. Meciul cu Dejul din semifinale a fost foarte bun şi am pierdut dramatic cu 3 – 2, după ce am avut 2 – 1 la seturi, dar totuşi, la Dej este Centru de Excelenţă şi este altceva. Una peste alta, este un rezultat foarte bun şi sunt mulţumit”, ne-a declarat Marius Lazăr.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI