Connect with us

LIGA FIRMELOR

Tenaris s-a oprit în optimi la Euro Business Cup. REZULTATELE


Formaţia sălăjeană a avut un parcurs bun în grupă şi s-a clasat pe locul 2, după ce a câştigat două meciuri, dar în prima fază eliminatorie a pierdut în faţa ruşilor de la Volna şi a părăsit competiţia


România a fost reprezentată de patru echipe le Euro Business Cupa, o competiţie organizată de Federaţia Europeană de Minifotbal, în Antalya la care au luat startul 24 de echipe din diferite ţări.

Printre acestea s-a aflat şi TenarisSilcotub, care a avut o prestaţie bună şi a reuşit să treacă de o grupă grea, în care s-a duelat cu formaţii din Bulgaria, Turcia sau Israel.

Sălăjenii au pierdut meciul de debut cu Maritza (Bulgaria), dar şi-au revenit la timp şi au câştigat fără probleme jocurile cu Seker (Turcia) şi Kiryat (Israel), astfel că Mihai Gaidoş şi colegii săi au obţinut locul 2 în grupă.

Tenaris s-a calificat în optimi, unde a dat peste un adversar greu, Volna LTD din Rusia, în faţa căreia a pierdut la o diferenţă de două goluri.

Oricum sălăjenii se întorc acasă cu capul sus, cu o clasare în primele 16 echipe. De altfel, în optimi au ajuns şi celelalte trei foramţii din România, Gemina Cluj, Liriada Râşnov şi Florea Grup Alba Iulia, însă toate au fost eliminate.

Rezultatele înregistrate de Tenaris:

Grupe: 

Tenaris – Maritza (Bulgaria) 2 – 7

Tenaris – Seker (Turcia) 6 – 2

Tenaris – Kiryat (Israel) 6 – 3

Optimi:

Tenaris – Volna LTD (Rusia) 2 – 4

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA FIRMELOR