Connect with us

DIVIZIA A1

Bulgarul Miroslav Gradinarov, pus pe liber de Volei Municipal


Având în vedere că bulgarul a avut evoluţii modeste în sezonul 2018 – 2019 deşi a fost plătit “regeşte”, conducerea a decis să renunţe la serviciile sale odată cu terminarea campionatului


Anul trecut, în această perioadă, Volei Municipal Zalău anunţa transferuri după transfeuri, iar la poalele Meseşului se aduceau jucători valoroşi, în speranţa câştigării campionatului.

Între ei s-a aflat şi Miroslav Gradinarov,  internaţional bulgar de mare experienţă, care în carieră a mai evoluat în campionatele din Bulgaria, Italia, Franţa, Japonia, Cipru, Portugalia şi… România!

Acesta a fost aşteptat cu surle şi trâmbiţe la Zalău, dar de fapt, după primele luni s-a putut vedea că acest bulgar a fost un transfer eşuat.

Oricum, Volei Municipal Zalău îl avea pe postul său pe Rareş Bălean, care juca foarte bine, astfel că iubitorii voleiului îşi puneau semne de întrebare despre modul în care s-a făcut acest transfer.

Cu atât mai mult cu cât Gradinarov a venit nerefăcut la Zalău, după o operaţie, astfel că jucătorul nu a putut juca la capacitate maximă.

Au fost destule meciuri  când acest bulgar a fost rezervă de lux la Volei Municipal , deşi contractul său era unul mare şi voleibalistul câştiga undeva la 5.000 de euro pe lună!

De evoluţiile sale, conducerea a fost total nemulţumită, iar odată cu terminarea sezonului, Miroslav Gradinarov a fost primul jucător la care Volei Municipal a renunţat.

Bulgarul a plecat de la  Zalău cu puţine realizări sporive, reuşind să obţină medalia de argint în campionat, în timp ce în Cupa României a ratat finala.

Pentru Gradinarov, Volei Municipal Zalău a fost a doua echipă din România la care a evoluat, după ce în stagiunea 2016 – 2017, aceasta a mai jucat la Arcada Galaţi.

”Este adevărat, am plecat de la Volei Municipal Zalău. Deocamdată nu vreau să vorbesc despre noua mea echipă”, a spus Gradinarov.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1