Connect with us

DIVIZIA A1

Vicecampioni cu “burţile goale”. Jucătorii de la CS Volei Municipal, neplătiţi de câteva luni


Chiar dacă sezonul s-a terminat deja, mai mulţi voleibalişti de la vicecampioana României nu şi-au primit banii de mai multe luni. Aceasta deşi există voci care spun că Primăria municipiului Zalău a virat banii pentru salarii


Odată cu jocurile din Final-four-ul Cupei României de la Alexandria, sezonul voleibalistic 2018 – 2019 s-a terminat.

Pentru CS Volei Municipal Zalău, s-a terminat destul de prost, având în vedere că formaţia condusă de familia Coţa a ratat titlul naţional pe ultima sută de metri, iar în Cupa României a fost eliminată chiar din semifinale.

Pentru jucători şi pentru o parte din staff aceasta nu este totul… Deşi a beneficiat de cel mai mare buget din istoria sportului din Sălaj, gruparea de la poalele Meseşului a rămas cu restanţe salariale importante.

Deşi se tem să o declare, mai mulţi jucători – dacă nu toţi – nu şi-au luat banii de salarii, ce să mai discutăm despre prime de obiectiv…

Surse din anturajul echipei arată că Leo Dal Bosco şi compania nu au mai primit salariile încă din luna februarie, deşi noi ne aflăm aproape de finalul lunii mai!?

Unii dintre voleibalişti s-au despărţit în zilele trecute de la CS Volei Municipal, dar fără să îşi clarifice situaţia financiară. Aceştia au părăsit Zalăul cu “burta goală” şi cu promisiuni că totul va fi bine. E clar că voleibaliştii sunt dezamăgiţi, deoarece mulţi dintre ei au familii care trebuiesc întreţinute.

Se pare însă că jucătorii se tem să nu rămână fără bani, bani deloc puţini, având în vedere că jucătorii vicecampioanei României au avut contracte de câteva mii de euro pe lună.

Mai mulţi jucători de la Zalău şi-au căutat dreptatea în instanţă

Sub protecţia anonimatului, un jucător a precizat că această situaţie persistă la club de vreo… 2 ani şi jumătate. Mai mult, în acest interval de timp, au fost foarte mulţi jucători care şi-au căutat dreptatea în instanţă, existând vreo 30 de procese împotriva clubului pentru întârzieri salariale!?

Dacă e aşa, ne aflăm în faţa unei alte problemă, deoarece clubul CS Volei Municipal este finanţat de autorităţile locale.

Există însă informaţii cum că Primăria şi Consiliul Local Zalău ar fi virat banii pentru salarii şi acest lucru ar trebui să fie plauzibil, având în vedere că exerciţiul financiar s-a încheiat.

În acest moment nu ştim exact care e situaţia adevărată, dar semnele de întrebare sunt multe şi reprezentanţii clubului şi autorităţilor locale ar trebui să clarifice situaţia cât de repede, iar apoi să dea publicităţii datele clare pe acest caz. Totuşi, la mijloc sunt banii contribuabililor…

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1