Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari, după al șaselea sezon consecutiv în Liga 1: “Chiar dacă în play-off nu am reuşit mare lucru, pentru noi a fost un sezon reuşit”


În stagiunea 2018 – 2019, zălăuanul a evoluat în 32 de meciuri pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, formaţie cu care a fost în play-off-ul Ligii 1


Cu echipa din Sfântul Gheorghe, Vaşvari a obţinut şi cea mai bună performanţă de când activează în Liga 1, calificarea în play-off.

Dacă în sezonul regulat, Sepsi a făcut multe surprize, în faza superioară a campionatului, covăsnenii nu au făcut faţă nivelului şi singurul rezultat pozitiv a fost o remiză cu Viitorul Constanţa.În ciuda acestui parcurs slab din play-off, fotbalistul zălăuan consideră că echipa sa a făcut un sezon destul de bun, pe care l-a încheiat pe un onorabil loc 6.

“A fost o presiune foarte mare până să ajungem să ne calificăm în play-off. Până la urmă am reuşit şi a fost precum o descătuşare, dar în acelaşi timp şi o delăsare sau o automulţumire. Noi cu echipele bune ale campionatului am obţinut multe puncte în sezonul regulat şi din păcate în play-off nu am mai reuşit acest lucru. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar una peste alta, pentru noi a fost un sezon reuşit. Puţină lume ne dădea şanse să prindem primele şase locuri”, ne-a declarat Gabriel Vaşvari.

În campionatul 2018 – 2019, Gabriel Vaşvari a jucat în 32 de partide pentru Sepsi şi a marcat trei goluri, dar în play-off a avut şi momente mai grele din cauza unei accidentări, iar în ultimele partide nu a fost în lotul echipei.

“Din păcate, în play-off, am început să am unele probelme în zona abdominală şi din această cauză am lipsit în unele meciuri. Chiar voi pleca în Ungaria, la un doctor, pentru a face o investigaţie şi pentru a primi un diagnostic clar. Am fost în ţară la doi doctori şi nu au reuşit să îmi pună un diagnostic”, a mai spus zălăuanul.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 22 mai.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL