Connect with us

LIGA I

Cristian Jula, decisiv pentru Rapid Peceiu


Condusă cu 3 – 2 în meciul cu Grand Team Şimleu, echipa din Peceiu a avut o revenire importantă şi a câştigat cu 4  – 3 prin “dubla” lui Cristian Jula, din ultimele minute


Pentru Rapid Peceiu, calificarea în Superligă a fost o performanţă notabilă, astfel că în această fază a campionatului, gruparea din Peceiu nu a avut un obiectiv anume şi a jucat fără presiune.

Totuşi, gruparea condusă de Cristian Jula a avut prestaţii bune la acest nivel şi până în etapa a XII-a obţinut trei victorii şi o remiză. La seria de rezultate pozitive s-a mai adăugat o victorie cu Grand Team Şimleu, una pe care echipa din Peceiu a obţinut-o cu multă şansă.

Dacă Grand Team nu mai poate urca de pe locul 5, pentru Rapid Peceiu acest joc a fost mai important, în condiţiile în care Medan Cozac şi colegii săi mai pot urca în clasament pe final de campionat. Chiar dacă şimleuanii au început mai bine şi au deschis scorul prin Nicolae Rad, după două minute, Călin Pop a egalat.

Tot după două minute, acelaşi jucător a marcat pentru 2 – 1, dar spectacolul a continuat şi chiar înainte de pauză, Nicolae Rad a egalat pentru Grand Team. Jocul a avut un ritm bun şi în partea secundă şi a fost mult mai interesant în ultimele 10 minute.

Echipa şimleuană a avut 3 – 2 după reuşita lui Marcel Cuc şi se îndrepta spre o victorie importantă. Însă, echipa condusă de Adrian Pop nu a ştiut să conserve avantajul minim şi s-a văzut egalată în minutul 43.

Cristian Jula a marcat pentru 3 – 3, iar Rapid Peceiu a dat lovitura prin acelaşi Cristian Jula, care după niciun minut a făcut 4 – 3. Cu această victorie, formaţia din Peceiu are speranţe că poate prinde un loc mai bun în clasament pe acest final de campionat, în care va mai juca cu Autoland Hosu şi Boldor Florex Hida.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 22 mai.


Rapid Peceiu – Grand Team Şimleu 4 – 3 (2 – 2)

Au marcat: Călin Pop (‘15 şi 17) şi Cristian Jula (‘43 şi 44), respectiv Nicolae Rad (‘13 şi 24) şi Marcel Cuc (‘40)

Rapid: Medan Cozac – Răzvan Chiş, Cătălin Marian, Cristian Jula, Călin Pop şi Ovidiu Cătană. Delegat: Cristian Jula

Grand Team: Răzvan Varga, Adrian Pop – Marcel Cuc, Alin Chereji, Adelin Neaga, Nicolae Rad şi Mihai Tătar. Delegat: Adrian Pop

Au arbitrat: Lorin Latiş şi Ciprian Cimpoieş

Jucătorul meciului: CĂLIN POP


Medan Cozac – portar Rapid Peceiu: “Am avut un lot subţire şi ne-am prezentat cu şase jucători, fără nicio rezervă. Şi adversarii au avut probleme de lot dar a fost un meci frumos, în care ambele echipe au condus. Noi am fost mai inspiraţi şi am câştigat pe final, dar am avut un meci foarte greu”.

Adelin Neaga – golgheter Grand Team Şimleu: “Din nou am avut probleme de lot şi nu am avut nicio schimbare. Am jucat în unele momente bine, dar am ratat foarte mult. Per total a fost un joc echilibrat, iar diferenţa s-a făcut pe final, când adversarii au marcat două goluri într-un singur minut. Cred că un egal era mai echitabil”.


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I