Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca, după eşecul cu Rapid Jibou: “În proporţie de 95 la sută, Unirea Mirşid este campioană”


Managerul celor de la Dumbrava Gîlgău consideră că şansele echipei sale de a cuceri un nou titlu judeţean s-au diminuat serios, după eşecul suferit pe teren propriu împotriva echipei din Jibou


Rapid Jibou a reuşit să se impună pentru al doilea an consecutiv pe Gîlgău Arena şi a redus considerabil şansele Dumbravei să câştige un nou titlu judeţean.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Dumbrava Gîlgău se află pe locul 2, la şase puncte în spatele liderului Unirea Mirşid, echipă cu care se va duela în acest final de săptămână şi are cu două puncte mai mult decât Rapid Jibou, echipă aflată în acest moment pe locul 3.

Dumbrava trebuie să se impună la două goluri diferenţă în faţa Unirii şi are nevoie ca echipa din Mirşid să piardă la Bocşa în ultima etapă, pentru a deveni campioană.

Însă, după eşecul suferit pe teren propriu împotriva celor de la Rapid Jibou, Marius Paşca nu prea mai are speranţe la titlu şi s-a arătat foarte dezamăgit de cum s-au comportat elevii săi în faza de finalizare în jocul cu echipa din orăşelul de pe Someş şi consideră că după acest rezultat, Mirşidul este în proporţii mari campioana Sălajului.

„Sunt foarte supărat după meciul de duminică. Sunt foarte nemulţumit de cum s-au comportat băieţii la finalizare. Consider că dacă noi reuşeam să fructificăm jumătate din ocaziile pe care ni le-am creat, câştigam jocul. Asta este, felicit Jiboul pentru victorie şi urez succes Mirşidului la baraj. Pentru noi a contat şi accidentarea lui Marius Cheţa, însă la finalizare am avut cele mai multe probleme. Pe de altă parte, ăsta este fotbalul. E foarte greu să mai câştigăm campionatul şi în proporţie de 95 la sută, Mirşidul este campioană, indiferent de rezultatul meciului direct, având în vedere că în ultima etapă Unirea joacă cu Bocşa, o echipă care este predată din toate punctele de vedere şi care nu se prezintă la jocuri. Oricum, cel puţin din punctul meu de vedere, alta a fost atitudinea celor de la Jibou la meciul cu Mirşid faţă de meciul cu noi. La fel cum s-a întâmplat şi anul trecut, în ultima etapă, când au jucat cu noi având o primă promisă de la o altă echipă”, ne-a declarat Marius Paşca.

Derby-ul dintre Unirea Mirşid şi Dumbrava Gîlgău va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00, pe Stadionul Comunal din Popeni.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 22 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL