Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Un polițist afumat s-a răsturnat cu mașina în mijlocul drumului


Într-un eveniment rutier în care nu a fost vinovat, un om al legii se poate alege cu dosar penal pentru faptul că a urcat la volan în stare de ebrietate. Colegii săi l-au testat cu etilotestul, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,31 mg/l în aerul pur expirat


Deşi el este omul legii care trebuie să vegheze la aplicarea regulilor în trafic, poliţistul poate fi câteodată şi de cealaltă parte a barierei, adică de cea a şoferilor care încalcă legea.

Un astfel de caz s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 6.00, când un poliţist a fost implicat într-o spectaculos eveniment rutier, petrecut pe străzile Ploieştiului.

Un conducător auto neatent a pătruns într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului şi a izbit o autospecială a Poliţiei Române aflată în misiune, iar maşina de poliţie s-a răsturnat în mijlocul drumului. Din fericire, cei implicaţi în eveniment au scăpat nevătămaţi.

La doar câteva minute, la faţa locului au ajuns mai mulţi colegi ai poliţistului, care au dat o mână de ajutor pentru a readuce maşina pe roţi.

Conform colegilor de la Observatorul Prahovean, s-au făcut şi cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor ce au dus la producerea evenimentului rutier.

Conform procedurii cercetării, se impune utilizarea etilotestului în cazul tuturor șoferilor implicați.

Surpriza a venit după ce, cei doi conducători auto au fost testaţi cu etilotestul: în cazul poliţistului, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,31 mg/l în aerul pur expirat.

Altfel spus, deşi acesta nu a fost vinovat de producerea tamponării, poliţistul se poate alege cu dosar penal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj