Connect with us

FOTBAL

Juniorii de la CS Barcău Nuşfalău vor întâlni Sporting Apahida în etapa interjudeţeană 


Primul joc se dispută în 6 iunie, pe terenul campioanei din judeţul Cluj, în timp ce returul este programat pe 9 iunie, la Nuşfalău


CS Barcău Nuşfalău a cucerit al 10-lea titlu la juniori şi şi-a asigurat primul loc cu patru etape înaintea finalului de campionat. Pentru elevii lui Adrian Damian şi Rudolf Stanciu urmează acum fazele cele mai importante din acest sezon în care vor să ajungă chiar la turneul final al juniorilor A1.

Dar, în primă fază, campioana Sălajului va avea de susţinut o “dublă” manşă în etapa interjudeţeană cu campioana Clujului, aşa cum s-a stabilit în luna februarie, când la sediul FRF a avut loc tragerea la sorţi. Şi în judeţul Cluj, campioana s-a decis cu câteva etape înaintea finalului de campionat, astfel că Sporting Apahida şi-a asigurat prima poziţie de săptămâna trecută.

Gruparea de lângă Cluj-Napoca a dominat campionatul judeţean, din care au făcut parte 16 echipe, inclusiv o grupă de juniori de la CFR Cluj. Echipa din Apahida a înregistrat până acum 25 de victorii, un egal şi două înfrângeri, iar în cele 28 de etape a marcat nu mai puţin de 178 de goluri.

Cu toate acestea, CS Barcău Nuşfalău nu se teme de adversar şi are speranţe că poate trece de Sporting Apahida. “Dubla” manşă din etapa interjudeţeană are loc la începutul lunii iunie. Meciul tur se va disputa pe 6 iunie, pe terenul campioanei din judeţul Cluj, în timp ce returul va avea loc  pe 9 iunie, la Nuşfalău.

Până la “dubla” dintre cele două campioane, CS Barcău Nuşfalău va mai disputa un singur joc oficial, cel din ultima etapă cu Steaua Cosniciu, dar în această perioadă în care CS Barcău are liber în Liga a IV-a, antrenorii vor programa câteva jocuri amicale.

De celalată parte, Sporting Apahida va mai disputa două jocuri oficiale în campionat, dar deja oficialii clujeni se pregătesc pentru “dubla” cu CS Barcău, iar în acest sens, duminică, la meciul cu AS Chieşd au spionat adversara de la baraj.

Învingătoarea “dublei” dintre Sporting Apahida şi CS Barcău Nuşfalău se va califica la turneul semifinal, programat în perioada 14 – 16 iunie, în timp ce turneul final va avea loc în perioada 20 – 21 iunie.

În sezonul trecut, CS Barcău Nuşfalău a trecut la pas de etapa interjudeţeană şi a câştigat cu 10 – 3 la general “dubla” cu Voinţa Cetate din judeţul Bistriţa-Năsăud. La turneul semifinal, campioana Sălajului s-a duelat cu Victoria Carei, Universitatea Cluj şi CS Ineu şi s-a clasat pe locul 3.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL