Connect with us

Sporturi

Tenismenii Eric Verdeş, Cezara But şi Mara Geiger, pe podium la Satu Mare


Tenismenii de la CSM Zalău, ACS Sergiu Carp Tennis Club şi CS ProTenis Şimleu Silvaniei au reuşit să urce pe podium în cadrul competiţiei Cupa Match Point


La final de săptămână, oraşul Satu Mare a găzduit Cupa Match Point la tenis de câmp, o competiţie ce s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Tenis. La startul competiţiei am putut regăsi mai mulţi sălăjeni, care au avut rezultate notabile.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Eric Verdeş, Cezara But şi Mara Geiger. După o pauză de câteva săptămâni, în care s-a concentrat mai mult pe învăţat, Eric Verdeş a revenit în circuitul FRT şi a fost de neoprit la Satu Mare.

Tenismenul de la CSM Zalău a participat la categoria de vârstă 16 ani, alături de alţi 6 sportivi. Cei 7 tenismeni ai categoriei au fost împărţiţi în două grupe. În Grupa A au fost repartizaţi patru sportivi, în timp ce în Grupa B, trei sportivi, printre care şi sălăjeanul nostru, Eric Verdeş. În faza grupelor, tenismenul de la CSM Zalău nu a întâmpinat nicio problemă şi a câştigat ambele meciuri pe care le-a disputat, astfel că s-a duleat pentru medalia de aur cu câştigătorul din cealaltă grupă, Mihai Lungu de la CSM Oradea.

Deşi a început prost meciul şi a pierdut primul set, scor 4 – 6, Verdeş a revenit spectaculos şi le-a câştigat uşor pe următoarele două, 6 – 2, 6 – 0, asigurându-şi astfel primul loc la categoria de vârstă 16 ani. Sălajul a fost reprezentat la această competiţie şi pe tabloulul feminin, de către Cezara But (ACS Sergiu Carp Tennis Club) şi Mara Geiger (CS ProTenis Şimleu Silvaniei), ambele participante la categoria de vârstă 16 ani, categorie la care au fost înscrise nu mai puţin de 6 sportive, în total.

S-au alcătuit două grupe. Cezara But a fost repartizată în Grupa A, în timp ce Mara Geiger în Grupa B. Cezara But a avut un parcurs perfect în grupă şi s-a calificat în finală, în timp ce Mara Geiger a câştigat în faţa Andreei Roman, dar a pierdut duelul cu Andreea Soplea şi a intrat doar în cursa pentru locul 3.

De fapt, nici Cezara But nu a putut să o învingă în finală pe Andreea Soplea, în timp ce Mara Geiger a cucerit locul 3, după o victorie, scor 6 – 0, 6 – 0 în faţa Giuliei Târnovan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi