Connect with us

HANDBAL

Rapid Bucureşti şi HCM Slobozia revin în Liga Naţională de handbal feminin


Cele două grupări au ocupat primele două locuri la turneul final de la Ploieşti şi şi-au asigurat biletele pentru ediţia 2019 – 2020 din primul eşalon, acolo unde revin după o pauză de un an


Sezonul 2018 – 2019 din handbalul feminin se apropie de final, iar săptămâna trecută a avut loc ultima rundă din Liga Naţională.

Tot săptămâna trecută, la Ploieşti a avut loc turneul final din liga secundă, la finalul căreia s-au aflat cele două grupări care au promovat direct din Divizia A.

Cele mai importante jocuri au fost cele din semifinale, deoarece câştigătoarele şi-au asigurat biletele pentru prima ligă.

Rapid Bucureşti şi HCM Slobozia sunt cele două grupări care au promovat direct din Divizia A.

Formaţia bucureşteană a câştigat semifinala cu Dacia Mioveni, cu 25 – 20, în timp ce HCM Slobozia s-a impus şi mai clar în duelul cu CSM Tg. Mureş, cu 24 – 19.

Rapid Bucureşti şi HCM Slobozia s-au întâlnit şi în finala turneului de la Ploieşti, care a fost câştigată de formaţia din Capitală, scor 29 – 26.

Atât Rapid, cât şi HCM Slobozia revin în Liga Naţională după o pauză de un an, dar pentru a face faţă primului eşalon, atât echipa pregătită de Robert Licu, cât şi formaţia din Slobozia antrenată de Gheorghe Covaciu au nevoie de întăriri la nivel de lot.

Învinsele din semifinalele turneului de la Ploieşti, CSM Tg. Mureş şi Dacia Mioveni mai au o mică şansă de a ajunge în prima ligă, la turneul de baraj, unde mai participă Universitatea Cluj şi CSM Slatina.

Turneul de baraj are loc la Cisnădie, în perioada 5 – 9 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL