Connect with us

Ştiri din Sălaj

SPECIAL. Şi-a găsit mama după 20 de ani


O sălăjeancă de 22 de ani, care fusese adoptată la vârsta de doi ani de o familie din Australia şi s-a stabilit peste ocean, a reuşit să-şi găsească mama, după o postare ce a stârnit multe reacţii pe facebook


De multe ori destinul este crud, iar pentru unele persoane viaţa este precum un război în care trebuie să lupţi pentru a putea răzbi. Sunt cazuri în care copiii rămân orfani la vârste fragede sau părinţii, pur şi simplu îşi dau seama că nu îşi permit să-i crească şi îi dau spre adopţie.

Aşa a fost şi cazul fetiţei Claudia Banciu. În anul 1997, aceasta s-a născut la Zalău, însă, avea să fie adoptată la vârsta de doar doi anişori, de o familie din Australia, continent pe care s-a stabilit şi locuieşte şi în prezent.

Însă, după 20 de ani, tânăra a decis să-şi caute părinţii biologici şi pentru acest scop, la fel ca mulţi alţi, aceasta a postat un mesaj în grupul The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, de pe facebook, pe care îl puteţi citi mai jos.

“SALUTĂRI DIN AUSTRALIA!!
Am fost adoptată în anul 1999, din ZALĂU, la vârsta de doi ani. Împreună cu minunata mea familie adoptivă dorim să căutăm rudele din România. Astăzi sunt mama unei frumoase fetiţe de 6 anișori și mai mult ca oricând am nevoie să îmi cunosc rădăcinile românești. În anul 2005 am primit această fotografie a mamei mele biologice cu unul dintre fraţii mei. Numele meu la naştere a fost BANCIU CLAUDIA iar al mamei mele biologice, BANCIU LUCREȚIA. Mai ştiu că am alţi fraţi şi surori: LĂCĂTUȘ Andrei și LĂCĂTUȘ Galațian, deasemenea, BANCIU Bianca, Florina și Claudiu. Dorim foarte mult să îi găsim și să îi cunoaştem pe toţi. Vă rugăm foarte mult să ne ajutaţi în găsirea lor. DISTRIBUIȚI în număr cât mai mare anunțul nostru de aici! Aşteptăm cu mare nerăbdare veşti!!”.

Reacţiile oamenilor nu au întârziat să apară şi după doar câteva ore de la această postare, mama fetei se pare că a fost găsită. Este vorba despre o femeie ce locuieşte în cartierul Ortelec, conform celor care au comentat la postare. Mai mult, “internauţii” au postat şi o fotografie recentă cu mama Claudiei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj