Connect with us

LIGA FIRMELOR

TenarisSilcotub reprezintă Sălajul la Euro Business Cup în Antalya


Gruparea sălăjeană este cap de serie la competiţia organizată de Federaţia Europeană de Minifotbal şi săptămâna viitoare îşi va afla şi adversarii


TenarisSilcotub domină copios Liga Firmelor şi Instituţilor în Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj, iar în perioada 22 – 26 mai, Mihai Gaidoş şi compania vor reprezenta judeţul la Euro Business Cup, competiţie organizată de Federaţia Europeană de Minifotbal.

Turneul se va desfăşura în Antalya, Turcia. Luni seara, au fost date publicităţii şi urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor, iar gruparea sălăjeană este cap de serie.

Alături de TenarisSilcotub, România mai este reprezentată la această competiţie de alte trei formaţii, este vorba despre Gemina Cluj, Floarea Grup Alba Iulia şi Liriada Râşnov. În total, nu mai puţin de 24 de echipe din 15 ţări vor participa la puternicul turneu de minifotbal.

Cele patru echipe româneşti au fost repartizate în cele patru urne, conform clasamentului pe naţiuni al EMF (European Minifootball Federation).

Să spunem că tragerea la sorţ a grupelor va avea loc la data de 22 mai, de la ora 18.00, iar primele jocuri vor fi programate tot la aceeaşi dată, de la ora 22.00. În zilele următoare, Federaţia European va publica şi programul şi sistemul competiţional.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA FIRMELOR