Connect with us

JUNIORI

FOTO. Academia de Volei “Lazăr Marius” a învins CSS Zalău şi s-a calificat în semifinalele Turneului Final de minivolei


Băieţii lui Marius Lazăr au evoluat impecabil în meciul decisiv cu CSS Zalău şi s-au impus cu 3 – 0, victorie ce le-a permis calificarea de pe locul 2 în semifinalele turneului final


Turneul final al Campioantului Naţional de minivolei se dispută în aceste zile la Zalău. Un număr de opt echipe s-au calificat în această fază şi au fost împărţite în două Serii, urmând ca primele două clasate să se califice în semifinalele competiţiei.

Cele două echipe din Sălaj, Academia de Volei “Lazăr Marius” şi CSS Zalău au fost repartizate în Seria a II-a. Meciul dintre cele două echipe a fost programat joi, de la ora 17.30, fiind şi duelul care a închis faza grupelor. Soarta a făcut ca acest meci să fie şi cel decisiv pentru stabilirea echipei care se califică în semifinale, astfel că ambele formaţii aveau ca obiectiv doar victoria.

Încurajaţi de pe margine de părinţi şi de colegii de şcoală, jucătorii celor două echipe sălăjene s-au luptat pentru fiecare punct şi primul set a fost foarte echilibrat, însă, în cele din urmă, “academicienii” au avut câştig de cauză. La fel s-a întâmplat şi în următoarele două seturi, astfel că Academia de Volei “Lazăr Marius” a fost cea care a obţinut biletele către semifinalele Campionatului Naţional, în timp ce CSS Zalău se va lupta pentru locurile 5 – 8.

Vineri, 17 mai sunt programate meciurile din semifinalele turneului final, iar Academia de Volei “Lazăr Marius” se va duela cu CSS Lapi Dej, în timp ce în cealaltă semifinală se vor duela CSM Bucureşti cu CSS “Avram Iancu” Ştei, surpriza competiţiei.

Tot astăzi se dispută şi semifinalele pentru locurile 5 – 8. CTF Mihai I va înfrunta CSS Botoşani, în timp ce în a doua semifinale se vor duela CSS 2 Baia Mare şi CSS Zalău.


Rezultatele înregistrate în Seria a II-a:

CSS Botoșani – Academia de Volei Lazăr Marius 1 – 3

CSS Zalău – CSS Avram Iancu Ștei 3 – 1

Academia de Volei “Lazăr Marius” – CSS Avram Iancu Ștei 0 – 3

CSS Botoșani – CSS Zalău 2 – 3

CSS “Avram Iancu” Ștei – CSS Botoșani 3 – 1

CSS Zalău – Academia de Volei “Lazăr Marius” 0 – 3


Clasament:

  1. CSS “Avram Iancu” Ștei                               6 p (7-4)
  2. Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău 6 p (6-4)
  3. CSS Zalău                                                        5 p (6-3)
  4. CSS Botoșani                                                   1 p (3-6)

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI