Connect with us

Ştiri din Sălaj

Viorica Dăncilă se află la Zalău, unde va avea mai multe întâlniri


Prim-ministrul Guvernului României, Viorica Dăncilă, se află astăzi în municipiu, într-o vizită oficială alături de ministrul Sănătății – Sorina Pintea și Daniel Botănoiu – secrectar de stat în cadrul Ministerul Agriculturii


Demnitarii vor avea o întâlnire de lucru la Instituția Prefectului, apoi vor vizita unul dintre cele mai frumoase și moderne spitale din țară – Spitalul Județean de Urgență Zalău.

De asemenea, va fi efectuată o vizită la fabrica Michelin din Zalău, alături de Ambasadorul Franței în România. În aceasta intreprindere, anul trecut, Michelin a investit peste 60 de milioane de euro pentru extindere și modernizare, fiind printre printre principalii angajatori de pe piața forței de muncă sălăjene.

Tot azi, organizația județeană a Partidului Social Democrat va avea o întâlnire cu Premierul și cei doi oficiali guvernamentali, acțiune la care vor participa și doi dintre candidații PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai: Natalia Intotero și Cristian Terheş.

Vizita în Sălaj se va încheia cu o conferință de presă, iar apoi delegația se va deplasa în județul Maramureș

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ioan deac

    18 May 2019 at 16:05

    NU VA AJUNGE JIGNIRILE PRIMITE IN TOATA TARA,VROIATI O CONFIRMARE SI DIN ZALAUL MEU !!!LUMEA VA URASTE PT CA SANTETI IN FRUNTEA UNUI GUVERN COMPROMIS !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj