Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Oana But din cadrul Jandarmeriei Sălaj, medaliată cu AUR la Campionatul de Tir al M.A.I.


Locotenentul a reuşit să obţină primul loc la individual la categoria “pistol 7,65 mm femei”, dar a urcat pe podium şi cu echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române


În perioada 16-17 mai, a avut loc etapa finală a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiția, desfășurată în județul Mureș, a reunit 158 de sportivi din toată țara, atât femei cât și bărbați, reprezentând toate structurile ministerului. Probele s-au desfășurat în poligonul din Sângeorgiu de Mureș.

Locotenent But Oana, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, a câștigat la individual medalia de aur, la categoria “pistol 7,65 mm femei”.

Totodată, în clasamentul pe echipe, locotenent But Oana, împreună cu alți colegi din țară, a reușit să urce echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Astfel, lotul I.G.J.R. a obtinut un total de 2 medalii de aur, 3 de argint și una de bronz.

Premierea câştigătorilor a avut loc joi, 16 mai, începând cu ora 12.30. Competiția a fost organizată de Centrul Cultural al M.A.I., cu sprijinul Inspectoratelor Judeţene de Poliție, de Jandarmi și pentru Situații de Urgență ale Județului Mureș.

Locotenent But Oana, absolventă a Academiei de Poliție “Al. I. Cuza”, promoția 2013, lucrează în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj din anul 2017, iar în prezent ocupă funcția de comandant al Grupei I Intervenție Antiteroristă și Acțiuni Speciale.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj