Connect with us

FOTBAL

Unirea Mirşid s-a calificat la pas în finala fazei judeţene a Cupei României


Liderul  Ligii a IV-a a făcut scor în semifinala cu Silvania Cehu Silvaniei şi s-a impus cu un categoric 10  – 0, iar în finală va juca cu CS Ileanda, care a trecut la “masa verde” de Flacăra Halmăşd


Atât  Silvania Cehu Silvaniei, cât şi Unirea Mirşid au avut liber în etapa de la finele săptămânii din Liga a IV-a, iar oficialii celor două grupări au ajuns la o înţelegere ca sâmbătă să programeze jocul din semifinala Cupei României. Acesta a avut loc pe terenul din Popeni şi se anunţa un joc interesant, însă de fapt a fost un antrenament cu public pentru Unirea Mirşid. Echipa antrenată de Dan Lucaciu a acuzat unele probleme de lot şi la acest joc şi nu a putut face faţă liderului din Liga a IV-a.

Pentru Unirea este importantă şi faza judeţeană a Cupei, competiţie în care a ajuns în finală după o victorie cu un categoric 10 – 0. Mirşidul a deschis scorul încă din minutul 3 prin Cătălin Odenie, iar după 17 minute s-a desprins la 2 – 0, în urma unui autogol a lui Vlad Lung. Tot în prima repriză, Cătălin Odenie a mai marcat de două ori în poarta fostei echipe, iar festivalul a continuat la reuşitele lui Sebastian Duma şi Alex Turcu. A fost 6 – 0 în favoarea campioanei după prima repriză, iar soarta călificării era deja decisă. Unirea Mirşid şi-a propus ca şi în repriza secundă să fie conectată la joc şi cu această ocazie a făcut şi un bun antrenament pentru partidele următoare care se anunţă şi mai dificile.

În teren au intrat şi jucătorii care au evoluat mai puţin, iar în ultimele 20 de minute a jucat şi antrenorul Vasile Jula. După ce s-a reactivat la 44 de ani şi a jucat o repriză în amicalul cu Rapid Jibou, “Lică” a evoluat cu succes şi într-un joc oficial.

Şi în repriza secundă, Unirea a mai marcat de patru ori şi a ajuns în ultimul act al competiţiei, unde o va întâlni pe CS Ileanda. Gruparea de pe Someş trebuia să joace în semifinale cu Flacăra Halmăşd, însă a câştigat la “masa verde”, deoarece în această primăvară,  Flacăra s-a retras din toate competiţiile. Finala dintre CS Ileanda şi Unirea Mirşid se va disputa după terminarea Ligii a IV-a, la începutul lunii iunie.

Silvania Cehu Silvaniei – Unirea Mirşid 0 – 10 (0 – 6)

Au marcat: Cătălin Odenie (‘3, 24 şi 38), Vlad Lung (‘17-aut.), Sebastian Duma (‘25), Alex Turcu (‘33 şi 59), Vlad Tohat (‘63), Raul Iliese (‘77) şi Bogdan Ciaca (‘85)

Silvania: Raul Bumbaş – Ştefan Nicoară, Vlad Ţiriac, Vlad Lung, Bogdan Ungur, Călin Tătar, Marcel Mureşan, Kiss Krisztian, Raul Zdroba, Vlăduţ Buciuman şi Rareş Nicoară. Rezerve: Janos Krisztian, Dan Antoce şi Marius Iuhas. Antrenor: Dan Lucaciu

Unirea: Claudiu Băican – Sergiu Bercean (‘71 Vasile Jula), Radu Blaga (‘46 Vlad Tohat), Ionuţ Blaga, Ciprian Bărnuţiu (‘46 Mihai Bode), Alex Turcu, Iustin Ardelean, Bogdan Ciaca, Sebastian Duma, Cătălin Odenie şi Ciprian Pavel (‘63 Raul Iliese). Rezerve: Viorel Chende, Paul Pintea, Maior Istvan. Delegat: Flore Pop

Au arbitrat: la centru: Gabriel Bârjac (Zalău), asistenţi: Sergiu Negrean (Zalău) şi Lavinia Cucuian (Păuşa)

Observator AJF: Florin Morar (Zalău)

Jucătorul meciului: CĂTĂLIN ODENIE

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL