Connect with us

DIVIZIA A1

Dinamo a câştigat Cupa României la volei masculin. “Zalăul a încetat să mai lupte în ultimul set”


Gruparea din capitală a învins în semifinale Volei Municipal Zalău, pentru ca în ultimul act, “alb-roşii” să se impună în faţa Arcadei Galaţi. Antrenorul Andrzej Kowal s-a arătat dezamăgit de cum s-au comportat elevii săi în setul 4 al meciului din semifinale împotriva celor de la Dinamo


Pentru al doilea an la rând, Volei Municipal Zalău a ratat finala Cupei României, o competiţie în care formaţia zălăuană era obişnuită cu prezenţe în finală, dar şi cu câştigarea trofeului, la fel cum s-a întâmplat în 2015 şi 2016.

De data aceasta, Zalăul a dezamăgit crunt şi în a doua competiţie internă fiind eliminată de Dinamo, echipă care mai apoi a câştigat trofeul, într-o finală cu Arcada Galaţi.

Bucureştenii s-au impus cu 3 – 1 şi au câştigat un trofeul după o pauză de opt ani astfel că au obţinut calificarea în cupele europene.

“În volei există două elemente de bază, serviciul şi preluarea şi în ultimele două jocuri cu Dinamo am avut un serviciu bun şi preluarea a funcţionat bine, spre deosebire de meciul din Cupa României, acolo unde am avut mari probleme. Cel mai important moment a avut loc la finalul primului set, când am avut o şansă mare să-l câştigăm şi după două greşeli ale noastre am pierdut setul. Sigur, l-am câştigat pe al doilea, însă nu e totuna să ai 2 – 0 la seturi sau să fie 1 – 1. Dar cel mai rău set a fost ultimul. Încrederea jucătorilor a scăzut mult după setul trei şi am fost foarte supărat pentru că au încetat să mai lupte în ultimul set. Oricum, Dinamo a jucat bine şi în acest joc, a fost echipa mai bună”, a spus Andrzej Kowal.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 mai.

 


Rezultatele înregistrate la turneul final al Cupei României:

Semifinale:

Dinamo – CSVM Zalău 3 – 1 (23, -23, 21, 15)

Arcada Galaţi – Explorări Baia Mare 3 – 0 (25, 12, 19)

Finala:

Dinamo – Arcada Galaţi 3 – 1 (-26, 20, 18, 24)!


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1