Connect with us

Sporturi

SPECIAL. Exatlon România, la Jibou!


La iniţiativa fostului concurent Doru Meseşan, Primăria şi Consiliul Local Jibou s-au implicat pentru organizarea unui eveniment deosebit ce va avea loc pe Stadionul “Rapid” din oraş, de Ziua Copilului


Ziua copilului se apropie cu repeziciune, iar Primăria şi Consiliul Local Jibou a pregătit un eveniment SPECIAL ce va avea loc sâmbătă, 1 iunie. De Exathlon România cred că a auzit toată lumea. Show-ul de la Kanal D a devenit arhicunoscut şi urmărit de milioane de români în faţa televizoarelor.

În cadrul celebrei emisiuni -concurs şi judeţul Sălaj a fost reprezentat de către jibouanul Doru Meseşan, dar şi de Ana Mihaela Popescu – karateka de la CS TerraKid Zalău sau cântăreaţa AMI – cea care îşi are originile în comuna Creaca.

Ei bine, la iniţiativa lui Doru Meseşan, primarul Jiboului – Dan Ghiurco a fost de acord ca Primăria şi Consiliul Local să se ocupe de organizarea unui mini Exathlon. Unde? Chiar la Jibou. Evenimentul este programat pentru data de 1 iunie, iar pe Stadionul “Rapid” din oraş o să fie improvizate trasee de concurs asemănătoare celor de la Exathlon România.

Mai mult, la acest eveniment o să fie prezenţi şi foşti concurenţi ai celebrului show, în frunte cu jibouanul Doru Meseşan, dar şi Ana Mihaela Popescu, Iulian Pîtea, Ana Maria Otvoş, Corina Petruţ sau Ciprian Mariş.  Aceştia vor concura unii împotriva celorlalţi, însă pe traseele de concurs de pe Stadion vor avea şansa să participe şi copiii. Astfel, organizatorii s-au gândit să propună trei categorii de vârstă, pentru elevii din clasele 1 – 4, elevii de gimnaziu şi elevii de liceu.

“Primăria şi Consiliul Local se ocupă de organizarea acestui eveniment, eu am venit doar cu iniţiativa, iar domnul primar a primit cu braţele deschise această idee şi este dispus pentru a colabora la orice proiect de genul. Până la urmă, evenimentul o să fie organizat pentru copii, pentru că este ziua lor şi ne dorim să le aducem un zâmbet pe buze”, a spus Doru Meseşan, pentru Ştiri din Sălaj.

După încheierea concursurilor, foştii concurenţi ai renumitului show vor avea o interacţiune cu publicul.

Mai mult, cu o zi înaintea evenimentului de sâmbâtă, 1 iunie, pe plaoul din faţa Primăriei Jibou o să fie improvizată o scenă, pe care vor urca artişti de renume, precum şi Geto-Dacii Ansamensi Jibou, care vor prezenta un atelier de olărit, cu demonstraţie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi