Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO şi VIDEO. Zi cu ghinion. A făcut accident şi a fost prins de soţie cu amanta în maşină


După ce a fost implicat într-un accident rutier, un bărbat a fost prins cu amanta în maşină de către soţia lui, venită la faţa locului, îngrijorată că bărbatul ei a făcut accident


Zi cu ghinion pentru un bărbat din judeţul Cluj. Marţi seară, în municipiul Cluj-Napoca a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecţia dintre Strada Fabricii şi Strada Bucureşti.

Conform pompierilor clujeni, accidentul nu a fost unul grav, însă două persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

La faţa locului a ajuns şi soţia bărbatului care a fost implicat în accident, după care a început nebunia.

Din câte se pare, bărbatul era cu amanta în maşină, iar soţia a înnebunit de furie şi a început un conflict verbal şi fizic cu mama presupusei amante a soţului ei, deoarece aceasta era una dintre cele două persoane care au primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ.

“Două persoane sunt consultate de echipajul SAJ în aceste momente. Pompierii au asigurat siguranta locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, fără a fi nevoie să extragă persoanele din autoturisme”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să calmeze spiritele şi au început cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment. Soţia recalcitrantă a fost amendată pentru tulburarea liniştii publice.

Poliţiştii clujeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj