Connect with us

JUNIORI

Academia de Volei “Marius Lazăr” şi CSS Zalău, debut cu dreptul la turneul final de minivolei


Cele două echipe sălăjene au obţinut victorii identice în primele meciuri de la turneul final din cadrul Campioantului Naţional de Minivolei. Joi are loc meciul direct dintre cele două echipe din Zalău


În perioada 14 – 18 mai, Zalăul este gazda turneului final din cadrul Campionatului Naţional de Minivolei, competiţie la care judeţul Sălaj este reprezentat de două echipe, este vorba despre Academia de Volei “Marius Lazăr” Zalău şi CSS Zalău.

Cele două echipe au ajuns printre cele mai bune opt echipe din ţară şi au debutat cu dreptul la turneul final. Cele opt echipe calificate au fost împărţite în două serii. Din Seria I fac parte CSS 2 Baia Mare, CSS Lapi Dej, CSM Bucureşti şi CTF Mihai I, în timp ce în Seria II se vor duela CSS Zalău, Academia de Volei “Marius Lazăr”, CSS Botoşani şi CSS “Avram Iancu” Ştei.

Meciurile din Seria I se dispută în sala de sport a Liceului Tehnologic “Mihai Viteazul”, în timp ce duelurile din Seria II au loc în sala de sport a Liceului Tehnologic “Alesandru Papiu Ilarian”. Marţi după-amiază s-a dat startul turneului final, iar cele două echipe sălăjene au obţinut două victorii identice.

Astfel, în primul meci, Academia de Volei “Marius Lazăr” a câştigat cu 3 – 1 în faţa celor de la CSS Botoşani, în timp ce CSS Zalău a câştigat tot cu 3 – 1, în faţa  echipei CSS “Avram Iancu” Ştei. În Seria I, CSS Lapi Dej a câştigat cu 3 – 0 în faţa celor de la CSS 2 Baia Mare, în timp ce CSM Bucureşti a trecut cu 3 – 1 de CTF Mihai I.

În următorul joc, Academia de Volei “Marius Lazăr” se va duela, azi, de la ora 15.30 cu CSS “Avram Iancu” Ştei, în timp ce de la ora 17.30, CSS Zalău va întâlni CSS Botoşani.

Joi de la ora 17.30 este programat duelul dintre cele două echipe sălăjene. Să spunem că primele două echipe clasate în fiecare serie se vor califica în semifinale.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI