Connect with us

ATLETISM

Sárkány Ráchel, pe locul 2 la Memorialul “Cluj-Napoca”


Sălăjeanca de la Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca a urcat pe podium la proba de viteză pe lungimea de 100 de metri


Fără doar şi poate, una dintre cele mai talentate atlete din judeţul Sălaj este Sárkány Ráchel.

Sportiva şi-a încheiat în vara trecută studiile liceale la LPS “Avram Iancu” Zalău şi a decis să-şi continue studiile la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Cum nu a primit nicio ofertă de la un club de seniori din judeţ, Sárkány Ráchel a ajuns la Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca, club pe care îl reprezintă în competiţiile oficiale.

La noul club, sportiva a început bine anul şi în cadrul Campionatelor Naţionale Universitare de Atletism din luna februarie a acestui an a reuşit să se claseze pe locul 4.

La finalul săptămânii trecute, sălăjeanca noastră a participat la Memorialul “Cluj-Napoca”.

Competiţia internaţională a ajuns la ediţia cu numărul 24 şi s-a desfăşurat pe Stadionul “Cluj Arena”, iar la start s-au aflat zeci de participanţi.

Acest concurs tradiţional de la începutul lunii mai este organizat pentru comemorarea şi cinstirea unor personalităţi ale atletismului clujean trecute acum în amintirea iubitorilor sportului: Ion Moina, loan Arnăutu, Gheorghe Kiss, Gheorghe Biro, Sanda Cubleşan, Alexandra Taifas-Sicoe, Peter Nagy, Peter Killyeni, Cornel Porumb, Traian Chitul, Maria Cioncan, Nina Pasciuc Ţiclete, Simona Stănescu, Iosif Crişan, Kurt Socol, Wolf Socol, Marian Paşcalău, Zina Otilia Simu şi alţii.

Revenind la ediţia a XXIV-a a Memorialului “Cluj-Napoca”, să spunem că sălăjeanca Sárkány Ráchel a luat startul probei de viteză pe lungimea de 100 de metri, probă în cadrul căreia a reuşit să urce pe podium, reuşind o clasare pe locul 2.

Însă, chiar dacă a obţinut medalia de argint, eleva lui Vasile Bogdan nu este mulţumită de timpul obţinut şi consideră că se putea mult mai bine. Sárkány Ráchel a terminat cursa în 12,64 secunde.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM