Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după victoria cu Minaur: “Am avut o jucătoare care a încercat să frâneze jocul”


Antrenorul Zalăului s-a declarat mulţumit de majoritatea elevelor, dar și de rezultatul final. Totuși, Tadici a ținut să precizeze că o handbalistă ar fi jucat mai mult pentru… Baia Mare. “Îmi pare rău că nu şi-a putut respecta condiţia, nu s-a respectat pe ea, dar nici pe colegele sale”, a subliniat acesta


Duelul dintre HC Zalău şi Minaur Baia Mare a fost un derby zonal pentru locul 7 în Liga Naţională.

Din acest punct de vedere, confruntarea de duminică nu a fost foarte importantă, însă gruparea zălăuană a ţinut să câştige acest joc, mai ales că a fost ultimul meci în faţa propriilor fani, din actualul sezon.

HC Zalău s-a impus cu 33 – 28, după ce la pauză a condus cu 17 – 13, iar la final, antrenorul Zalăului s-a declarat mulţumit de majoritatea jucătoarelor care au intrat pe teren.

Tehnicianul a avut şi motive de nemulţumire de jocul presta de una dintre handbaliste, căreia nu a dorit să-i dea numele.

“A fost un joc bun, de angajament. Majoritatea jucătoarelor care au intrat pe teren şi-au făcut corect datoria şi au jucat partitura care a fost pregătită. Am avut totuşi una dintre jucătoare care a încercat să frâneze jocul în situaţii mai mult decât clare şi a rezolvat contraatacuri pentru adversari, dar nu mai are importanţă. Îmi pare rău că nu şi-a putut respecta condiţia, nu s-a respectat pe ea, dar nici pe colegele sale”, a declarat Tadici.

HC Zalău mai are de jucat un singur meci din acest campionat, sâmbătă, la Braşov, dar indiferent de ce se va întâmpla în ultimul meci, Tadici a tras multe concluzii pozitive după acest campionat.

“Sunt mulţumit de ceea ce s-a întâmplat în acest campionat, de echipa pe care am avut-o, cu jucătoare românce, tinere. Am avut nouă jucătoare sub 21 de ani şi în meciul cu Baia Mare. Sigur că a trebuit să joace şi cele mai cu experienţă fiindcă am dorit să ne despărţim de public cu o victorie şi atunci exista un risc. Una peste alta suntem mulţumiţi şi vom trage linie după etapa de la Braşov. Vom vedea cu ce jucătoare ne vom întări. În mare ştim despre ce este vorba”, a mai spus antrenorul Zalăului.

Cu o etapă înaintea finalului de campionat, HC Zalău ocupă locul 7, cu 33 de puncte.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 mai.

 

Sursa foto: Mircea Pauseniuc

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Ana

    13 May 2019 at 15:23

    Asa este. E vorba de Rob Roxana ! Rusine sa-i fie ! Toata lumea a vazut. In vestiar era sa si- o ia de la colege. A avut noroc cu …nasa Mihalcea Trif Andrada. Ca altfel o incasa ..

  2. Tadici

    13 May 2019 at 15:54

    Da tu de unde sti ce se întâmpla in vestiar ?iar scrii Tadici la comentarii?parca nu citeai sportul sălăjean ha ha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL