Connect with us

DIVIZIA A1

DEZASTRUOS. CS Volei Municipal Zalău, umilită în Cupa României


După ce a ratat titlul naţional, gruparea condusă de familia Coţa s-a făcut de ruşine în Cupa României, unde a fost eliminată de Dinamo Bucureşti, o echipă cu un buget mult, mult mai mic decât gruparea sălăjeană


În sezonul trecut, CS Volei Municipal s-a clasat pe un modest loc 4, iar în Cupa României a fost eliminată de Arcada Galaţi încă din semifinale.

Deşi a beneficiat de un buget record, gruparea condusă de familia Coţa şi-a ratat obiectivul, adică locurile 1 – 4 şi finala Cupei.

Conducerea ne-a făcut pe toţi proşti, spunând că echipa şi-a îndeplinit obiectivul şi în Cupă, deşi sălăjenii s-au clasat pe locurile 3 – 4.

Pentru a evita orice discuţii, CS Volei Municipal şi-a stabilit în acest sezon un obiectiv penibil, deşi Primăria şi Consiliul Local au alocat şi mai mulţi bani.

Cu 35 de miliarde de lei, Zalăul avea ca obiectiv doar participarea în competiţii!?

Sigur că, după atâtea investiţii, autorităţile locale şi iubitorii voleiului sperau la titlul naţional.

Din păcate, gruparea sălăjeană a ratat locul 1, deşi avusese la un moment dat un avans de 12 puncte faţă faţă de Arcada Galaţi, cea care a devenit nouă a campioană a României.

Cu toţii, aşteptam o revanşă în Final-Four-ul Cupei României de la Alexandria, unde CS Volei Municipal trebuia să treacă azi de Dinamo, după care duminică să îşi arate valoarea într-o finală cu Arcada Galaţi.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, deoarece Leo Dal Bosco şi compania a fost surclasată în semifinale de Dinamo, formaţie pe care săptămâna trecută o învinsese, într-un meci din ultima etapă a campionatului. Altfel spus, echipa condusă de familia Coţa a ratat nu trofeul, ci şi calificarea în finală!!!

Şi în faţa cui? În faţa unei formaţii ce are un buget undeva la jumătate faţă de Zalău.

Bucureştenii au câştigat primul set, după care elevii polonezului Andrej Kowal au egalat la seturi. Cam atât, deoarece gruparea din capitală şi-a surprins adversara, pe care a dominat-o la toate capitolele. Al patrulea act a fost chiar umilitor pentru CS Volei Municipal, care a reuşit să adune doar 15 puncte, după ce la un moment dat scorul era 20 – 9!!!

Cu un parcurs destul de modest în cupele europene şi fără trofee în cupă şi campionat, Zalăul dezamăgeşte, într-un sezon în care Primăria şi Consiliul Local au alocat 3.5 milioane de lei.

În aceste condiţii, numărul celor nemulţumiţi creşte şi din ce în ce mai multe voci cer o remaniere radicală la club şi chiar demisia conducerii, cea are face experimente pe banii publici.

 


CS Volei Municipal – Dinamo Bucureşti 1 – 3 (-23, 23, -21, -15)!!!


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1