Connect with us

FOTBAL

S-a “reactivat”. Lică Jula a revenit pe terenul de fotbal!


La 44 de ani, fostul internaţional a fost legitimat din nou! Fostul căpitan al echipelor CFR Cluj, “U” Cluj și Gloria Bistrița a intrat din nou  la joc în amicalul dintre Rapid Jibou şi Unirea Mirşid şi va încerca să ajute campioana Sălajului de pe banca tehnică, dar şi din teren, în perspectiva partidelor de bara j pentru proovarea în Liga a IV-a!


Unirea Mirşid s-a întărit pe toate planurile şi de la începutul acestui retur l-a numit antrenor pe Vasile Jula.

Pentru ultimele şase etape din campionat, dar şi pentru jocurile de baraj, campioana a mai făcut transferuri tari şi i-a adus la echipă pe Bogdan Unguruşan, Dan Mureşan şi Alex Turcu, tocmai în ideea de a-şi mări şansele la câştigarea campionatului, dar şi la promovarea în Liga a III-a.

Şi antrenorul Vasile Jula vrea să ajute echipa nu doar de pe margine ci şi din teren.

Astfel, fostul căpitan al echipelor CFR Cluj, “U” Cluj și Gloria Bistrița s-a reactivat ca şi jucător, iar în zilele trecute a revenit pe “dreptunghiul verde” la amicalul dintre Unirea Mirşid şi Rapid Jibou, când a jucat aproape o repriză!

“Lică” a jucat din nou după o pauză de ani buni şi dacă va fi nevoie de el va intra şi la meciurile oficiale, chiar şi partidele de la baraj.

“Mi-am dorit foarte mult să încerc şi să văd dacă mai pot ţine pasul cu tinerii. Cred că nu m-am făcut de râs şi chiar mă ambiţionează  să  mă antrenez ca să pot intra pentru orice eventualitate şi în meciurile oficiale, măcar 10 – 15 minute. Eu sper să nu fie cazul să intru, dar într-un meci se pot întâmpa multe şi vreau să fiu şi eu pregătit. Chiar m-am simţit bine, cu toate că au trecut câţiva ani de când nu am mai jucat, decât la meciuri demonstrative”, ne-a declarat Vasile Jula, cel care în cariera sa a strâns peste 300 de meciuri în Liga 1.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 8 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL