Connect with us

HANDBAL

FOTO şi VIDEO. Crina Pintea, naşă la nunta a doi foşti sportivi din Zalău


Fostul arbitru Robert Goie  – care actualmente face parte din staff-ul echipei Sporting Zalău, şi fosta handbalistă Andrada Pop şi-au unit sâmbătă destinele, iar la nuntă au fost prezenţi peste 300 de invitaţi, mulţi şi din lumea sportului. Cel mai important nume a fost handbalista Crina Pintea, care împreună cu soţul Vlad au devenit părinţii spirituali ai mirilor


În sportul din Sălaj, Robert Goie şi Andrada Pop au fost “personaje” foarte cunoscute. Robert a activat ani buni în cadrul Comisiei Judeţene a Arbitrilor şi a fost unul dintre cei mai buni arbitri din lotul judeţean, în timp ce Andrada a jucat handbal la CSS Zalău, fiind una dintre cele mai bune jucătoare din ţară la categoria sa de vârstă. Mai apoi, Andrada Pop a activat în Liga Naţională, la HC Zalău, însă a întrerupt activitatea prematur, din cauza unor accidentări.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 5 ani, iar anul trecut, Robert Goie a cerut-o în căsătorie pe Andrada tocmai la un meci de handbal dintre România şi Rusia, ce a avut loc la Cluj-Napoca.  Imediat, cei doi tineri şi-au planificat nunta, iar ziua cea mare a fost 4 mai 2019. Dacă starea civilă a fost programată în 30 aprilie, sâmbătă a avut loc cununia religioasă la Biserica Greco-Catolică din Horoatu Crasnei, iar spre seară a început petrecerea  la Royal Garden.

La nuntă au fost prezenţi peste 300 de invitaţi, iar mulţi dintre ei au fost din lumea sportului. Cel mai important nume prezent la nuntă a fost handbalista Crina Pintea, care împreună cu soţul Vlad au fost naşii mari şi de sâmbătă au devenit părinţii spirituali ai mirilor. Preţ de câteva ore, Crina Pintea s-a deconectat de la handbal şi s-a distrat la nunta finilor, dar acum internaţionala se pregăteşte de final-four-ul Ligii Campionilor, unde speră să câştige marele trofeu cu Gyor. Turneul final al Ligii Campionilor va avea loc chiar peste câteva zile, iar alături de Crina Pintea va fi şi tânăra familie Goie care urmează să fie prezentă la meciurile de la Budapesta.

Revenind la nunta celor doi foşti sportivi, să spunem că tot din fenomenul handbalistic, între nuntaşi s-au regăsit fostele handbaliste Valeria Motogna, Gabriela Munteanu, dar şi Roxana Varga, o fostă jucătoare de la HC Zalău, care a fost însoţită de viitorul ei soţ – Ciprian Vancea, handbalist care joacă în prima ligă la CSM Făgăraş. Au mai fost prezenţi antrenorul de la CSS Zalău, Dan Pavel, dar şi Alina Cozac – inspectorul de specialitate sport, din cadrul ISJ Sălaj.

Din fenomenul fotbalistic  am regăsit mai multe personaje cunoscute, precum  Dorin Barbu (fostul antrenor de la Armătura), Aurel Petrean, Sorin Chifa (ambii foşti jucători la Armătura),  Raul Stanciu (Minaur Baia Mare), Ionuţ Ţîrlea (Sănătatea Cluj), Cosmin Sabou “Tassotti”, Marius Paşca (antrenorul de la Dumbrava Gîlgău), Simion Corb (administratorul de la Stadionul Municipal), dar mai ales oameni importanţi din arbitrajul sălăjean,  precum fostul purtător al ecusonului FIFA – Ioan Onicaş care este şi preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România, Tunyogi Ferencz, Paul Unimătan, Alexandru Turian, Sergiu Corb, Bogdan Cozorici, Flavius Seiche, Bogdan Puşcaş, Fabian Rus, Tunyogi Janos, Andrei Filip, chiar şi Mihai Timoc, fostul preşedinte al CJA Sălaj.

Şi o parte dintre autorităţi au participat la această nuntă, fiind prezent primarul Zalăului Ionel Ciunt, viceprimarul Teodor Bălăjel, directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Zalăui – Alexandru Pura, dar şi consilierul judeţean Alin Demle.

Distracţia a fost pe cinste, mai ales că atmosfera a fost întreţinută de formaţia Silviu Band, dar şi de cunoscuta artistă Sava Negrean Brudaşcu, astfel că nuntaşii s-au distrat până la orele dimineţii.

Pe această cale, redacţia Sportul Sălăjean le urează tinerilor Casă de Piatră şi multă fericire.

 

Sursa foto şi video: h Photography

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ION

    9 May 2019 at 11:46

    POATE ACUM II AJUNG BANII LUI GOIE SE TOT PLANGEA LUI CIUNT CA MARE BANI, CA NU-I AJUNGE NIUMAI LA CITADIN SI LA FOTBAL SI VREA SI LA VOLEI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL