Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. “Carnavalul de la Rio” s-a mutat la… Nuşfalău!


Juniorii de la CS Barcău au sărbătorit al zecelea titlu judeţean din ultimii 12 ani, într-o atmosferă braziliană, de care nu s-a mai văzut în fotbalul sălăjean


“Carnavalul de la Rio” s-a mutat duminică la Nuşfalău, acolo unde a avut loc o mare sărbătoare, după ce juniorii de la CS Barcău au cucerit al 10-lea titlu din istorie. Cu patru etape înaintea finalului de campionat, formaţia antrenată de Adrian Damian şi Rudolf Stanciu şi-a asigurat matematic primul loc, după ce a câştigat derby-ul cu ocupanta locului 2 – Sportul Şimleu.

Olimpiu Ardelean şi Paul Şanta au marcat din prima repriză, iar Eduard Trinka a făcut 3 – 0 pe final de meci. După ultimul fluier al “centralului” la Nuşfalău a început fiesta, una grandioasă, cum nu s-a mai văzut în fotbalul sălăjean, fiind nelipsite tunurile de confeti. Jucătorii şi staff-ul au primit tricouri de campioni, medalii şi o cupă, iar festivitarea de premiere a fost oficială de observatorul Florin Morar.

“Este o mare performanţă pentru comuna Nuşfalău, ca juniorii să câştige 10 titluri şi ar trebui ca toată lumea din comună să aprecieze acest lucru. Ne bucurăm că am avut continuitate la acest nivel şi suntem foarte mulţumiţi de ce am reuşit, dar nu vrem să ne oprim aici. Ne vom pregătim cât mai bine în această perioadă pentru etapa interjudeţeană şi vrem să ajungem din nou la turneul semifinal, de ce nu, chiar la turneul final. Băieţii au avut parte de o festivitate de premiere foarte frumoasă, iar meritul a fost a lui Rudolf Stanciu, cel care a pus la cale şi acest spectacol cu confeti. Vreau să-i  mulţumesc şi domnului observator Florin Morar pentru că a rămas pânâ după meciul de juniori pentru premiere”, ne-a declarat Adrian Damian, antrenorul de la CS Barcău.

Şi Rudolf Stanciu a fost foarte mulţumit după ce CS Barcău Nuşfalău a cucerit al 10-lea titlu, iar acum toate gândurile se îndreaptă spre faza interjudeţeană ce va avea loc la începutul lunii iunie.

“A fost un campionat pe care l-am dominat în totalitate. Chiar şi în meciul cu Sportul Şimleu ne-am impus categoric şi ne bucurăm că deja ne-am asigurat primul loc. De acum încolo ne pregătim de meciurile de baraj şi nu ne este frică de cei de la Sporting Apahida.  Ne bucurăm că le-am putut oferi copiilor o premiere frumoasă, cu confeti, dar am rămas surprinşi că tricourile de campioni, medaliile şi cupa va trebui să le suportăm noi,  deşi acestea trebuia să le asigure AJF Sălaj”, ne-a declarat Rudolf Stanciu.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 mai.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Suporter

    8 May 2019 at 16:53

    Numai ca nimeni nu spune ca o multime de jucatori sint furati de la Simleu.
    “Mare performanta pentru comuna” cu jucatori din Simleu, altfel n-ar fi nici pe podium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL