Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău se desparte de antrenorul Andrzej Kowal


După doar câteva luni, polonezul se desparte de gruparea de la poalele Meseşului, după ce Zalău a ratat titlul naţional. Din câte se pare, acesta se va întoarce în campionatul Poloniei


Înainte de turneul final al Cupei României, apele sunt tulburi la Zalău.

După ce a ratat titlul naţional în Divizia A1, la gruparea zălăuană apar şi primele modificări. Astfel, la finalul săptămânii cu ocazia meciului sau meciurilor din Cupa României, Andrzej Kowal se va afla pentru ultima dată pe banca celor de la Volei Municipal.

Ajuns la Zalău abia la începutul acestui an, după plecarea bulgarului Nikolay Jeliazkov, Kowal a avut parte de rezultate bune la început şi la un moment dat, Volei Municipal s-a aflat pe primul loc în campionat, având 9 puncte avans faţă de ocupanta locului secund.

Însă, când a fost mai important, Zalăul a început să piardă acest avantaj, pentru ca în final să termine campionatul pe locul 2, la două puncte în spatele campioanei Arcada Galaţi.

Aceste rezultate se pare că i-au fost “fatale” antrenorului polonez, care după turneul final al Cupei României se va despărţi de Volei Municipal Zalău.

Chiar şi aşa, polonezul nu va sta prea mult fără echipă şi conform presei din Polonia, Kowal şi-a găsit deja un angajament. Prin urmare, Andrzej Kowal o să fie noul antrenor al MKS Ślepsk Malow Suwałki, o echipă nou-promovată în prima ligă din Polonia.

Vestea a venit într-o conferinţă de presă organizată de clubul polonez în sala de conferinţe din incinta Stadionului Municipal din Suwalki.

Până să se întoarcă în Polonia, Andrzej Kowal speră să câştige Cupa României la finalul acestei săptămâni, pentru a se despărţi cu un trofeu de Volei Municipal Zalău.

În campionat, antrenorul polonez a condus echipa din Zalău în 19 meciuri şi a obţinut 11 victorii de trei puncte, patru victorii de două puncte şi a înregistrat patru eşecuri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1