Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Sălăjean prins la pescuit în perioada de prohibiţie!


Un tânăr de 29 de ani a fost depistat de către jandarmii sălăjeni în timp ce pescuia în apropierea Barajului Vîrşolţ. Persoana în cauză a fost sancţionată cu o amendă


În data de 28.04.2019, în jurul orei 12.45, un bărbat de 29 de ani, domiciliat în localitatea Crasna, a fost depistat în timp ce pescuia pe Valea Crasnei, în apropierea Barajului Vârşolţ.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 600 de lei, conform O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, pentru „pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice, în perioada de prohibiţie şi în zonele de protecţie.”

Reamintim că măsura de prohibiţie pentru pescuit, în anul 2019, s-a stabilit pe o durată de 60 de zile, în perioada 11 aprilie – 9 iunie inclusiv.

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. andrei adrian trifan

    3 May 2019 at 14:05

    Sa inteleg ca in Salaj cu aceasta actiune s-a rezolvat problema cu braconajul ? O fi ultimul ? Mama lui de braconier. La ocna cu el. Sa fim seriosi. N-o fi avut bani pt mielul de Paste si ce si-a zis, ca poate o bucata de peste nu ar strica. Pe braconieri braconieri nu a sa-i prinda sau starpi niciodata. Aia nu de duc la “lucru” cu unditele, sa fi seriosi pt a doua oara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare