Connect with us

FOTBAL

Victorie chinuită pentru Dumbrava Gîlgău la Someş Odorhei! Gazdele au acuzat vehement arbitrajul


Într-un joc în care nou-promovata a avut 2 – 0, Dumbrava s-a impus cu 4 – 3, fiind avantajată de faptul că a avut om în plus mai bine de 60 de minute. La final, gazdele au acuzat vehement maniera de arbitraj a brigăzii conduse de experimentatul Tunyogi Ferencz, pe care o consideră una pro-Dumbrava Gîlgău


După situaţia din clasament, Unirea Mirşid şi Dumbrava Gîlgău au mai rămas în lupta pentru titlu, însă în etapa din Sâmbăta Paştelor, Dumbrava era cât pe ce să piardă puncte importante în lupta cu Mirşidul.

Deşi a întâlnit o echipă ce se bate la titlu, Someşul Someş Odorhei s-a mobilizat exemplar pentru partida cu Dumbrava Gîlgău, iar echipa lui Adrian Deac a început în forţă şi a reuşit să conducă cu 2 – 0 după reuşitele lui Cristian Mureşan şi Bogdan Rus.

Deja gazdele visau la un rezultat mare însă misiunea le-a fost îngreunată, după ce Flaviu Conţ a fost eliminat încă din primele 20 de minute, după o fază îndelung contestată de cei de la Someşul. Şi în 10 oameni, nou-promovata a încercat să facă faţă adversarului şi chiar a mai avut ocazii, printre care şi o bară, dar până la urmă, înainte de pauză, oaspeţii au redus din diferenţă prin Gabriel Ţiriac.

În partea secundă, superioritatea numerică a celor de la Dumbrava a fost tot mai vizibilă, iar până la urmă, echipa lui Marius Paşca a egalat. Dumbrava a apucat să se distanţeze la 4 – 2 după reuşitele lui Alexandru Pop şi Mihai Brînduşe, în timp ce gazdele au mai reuşit pe final doar să reducă din diferenţă prin Cristian Mureşan.

S-a terminat 4 – 3 pentru echipa din Gîlgău Almaşului, care după această victorie rămâne în cursa pentru titlu. De cealaltă parte, oficialii de la Someşul Someş Odorhei au rămas mâhniţi de maniera de arbitraj.

“Dumbrava Gîlgău a câştigat acest meci cu ajutorul arbitrului. Practic, adversarii au jucat în 12 oameni, fiindcă au avut şi avantaj din partea arbitrului. A fost o eliminare gratuită la jucătorul nostru, dar şi alte decizii care ne-au dezavantajat. Dacă rămâneam 11 contra 11, cred că noi puteam să câştigăm cu 6 – 0, la fel cum a reuşit Dumbrava în tur”, a spus Adrian Deac, antrenorul de la Someşul.

În această săptămână, ziarul Sportul Sălăjean apare joi, 2 mai.


Someşul S. Odorhei – Dumbrava Gîlgău 3 – 4 (2 – 1)

Au marcat: Cristian Mureşan (2) şi Bogdan Rus, respectiv Gabriel Ţiriac (2), Alexandru Pop şi Mihai Brînduşe


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL