Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un șef de post din Sălaj, implicat într-un accident rutier. Soția sa și fetița de 2 anișori au ajuns la spital


Evenimentul a avut loc seara târziu, în prima zi de Paşte, pe raza comunei Bănişor, când autoturismul marca SEAT în care se afla agentul de poliţie Nicolae Ţolaş, soţia sa şi fetiţa de doar doi anişori, a părăsit carosabilul şi a intrat în şanţ şi a lovit un stâlp de electricitate


O mare tragedie se putea petrece în Sălaj chiar în prima zi de Paşte.

Undeva în jurul orei 24.00, un autoturism marca SEAT a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza comunei Bănişor.

În maşină se aflau trei persoane, este vorba de agentul de poliţie Nicolae Ţolaş – şeful de post de la Postul de Poliţie Cizer, soţia sa şi fetiţa lor de două 2 anişori.

În localitatea Ban, pe un segment de drum liniar, autoturismul a intrat pe contrasens, a părăsit carosabilul şi a intrat în şanţ, unde s-a oprit după aproximativ 10 metri, lovind un stâlp de beton.

Plin de sânge pe corp şi pe haine, poliţistul a ieşit din maşină şi a solicitat ajutor, încercând să oprească maşinile ce treceau prin zonă.

La un moment dat, după ce mai multe maşini şi-au continuat drumul, un autoturism în care se aflau mai mulţi tineri au oprit şi au dat primul ajutor.

Din maşină se auzeau plânsete de copil, astfel că primul pas a fost salvarea copilului. Din câte se pare, fetiţa se afla în scaunul special, cu centura pusă. Acest lucru a salvat-o, însă evenimentul petrecut i-a provocat o puternică sperietură…

În apropiere, se afla mama fetiţei. Conform martorilor, femeia era căzută în şanţ, în stare de inconştientă.

S-a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la poliţie, ambulanţă şi pompieri.

Toate cele trei persoane au primit ajutor, după care au fost transportate la spital pentru mai multe investigaţii.

Conform unor martori, familia Ţolaş veneau din Crasna, de la naşii lor de cununie, iar şeful de post din Cizer s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

De precizat faptul că în ultimul an, pe raza judeţului a mai existat un eveniment rutier, în care a fost implicat un şef de post. Vezi AICI amănunte pe acest subiect.


Agentul de poliție Nicolae Țolaș are 31 de ani și este originar din municipiul Zalău.

Acesta a absolvit Seminarul Teologic din Zalău, după care a urmat Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.

Până la urmă, tânărul din Zalău a fost mai atras de poliţie şi a urmat Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Soţia sa are 27 de ani şi este originară din localitatea Mal (comuna Sîg).


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj